gröna diket

vi hade en jättemysig kväll i innertavle. det var jag, emma-josefin, klara, jenny och matilda. vi tittade på gamla bilder, åt glass och catchade upp. mycket nytt och gammalt! vi tog tyvärr inga kort men jag har ju lovat några bilder på fynden från mellandagsrean så här kommer några(vissa är inte rea men ändå fynd):


spetströja från jc, bh från lindex, byxor från only(råkade köpa idag)

typ, väst/klänningnånting från monki, fett skön

imorgon åker vi till kittelfjäll så kvällen har spenderats i väskan och garderoben. gott nytt år på er alla mina tusentals läsare!!!!!!! puss och kram

at the end

oj vad jag har hittat grejer på mellandagsrean. kalas!! älskar att fynda, är mycket trevligt. Jag har hittat en svart lång kofta, en stickad grå tröja, ett svart linne, en spetströja med djup rygg, en västklänning och ett par fett snygga skor. Allt gick på långt under stor1000lappen. JUSTDET en jättefin jacka från h&m kom jag hem med också. mormor ba: finns det fortfarande riktigt skinn i dagens affärer?? de där ä riktigt skinn, räv typ. haha hon är gullig. ps det är inte riktig päls ds

Så vad har hänt de senaste dagarna? tjadu, typ, julafton, stan och shoppat, bio, mys, städat, olearys och allstar, bytt julklapp med malin. vet ni vad jag fick?? jag fick en utskrift på canvas av en bild på mig och henne från the studio. den var hur fin som helst, blir typ lite tårögd!! fast nu ska vi inte glömma alla andra fina julklappar jag också fått. orkar inte rabbla upp alla, men jag fick väldigt många "flytta hemifrån"prylar. En stekpanna, rivjärn, konservöppnare, stekspade, stavmixer osv.

Imorgon ska jag och axel barnvakta hans lillebror leo, vi ska gå på biblioteket och ba mysa. ser framemot det. sedan på fredag drar vi till kittelfjäll för att fira nyår, det ser jag mer framemot :D ha det gott folk!



mixed

ojoj vad ska jag skriva nu.. känns som att jag skrivit allt. not. shit är verkligen sämst. jag orkar inte ens gå upp för trappan och hämta min egen dator.

Nyss såg jag Sagan om de två tornen. Tänkte ba på hur fruktansvärt mycket pengar den måste ha kostat. kan väl googla men jag är för lat.

Idag har jag hälsat på Linda i hennes och Saders nya lägenhet, så himla fin!! vi spelade mario bros och åt chokladbollar och drack te. det var kallt ute. jag hälsade på axel och hans polare på ett fik i stan, sen åkte jag hem. skurade. osv. har gjort fruktsallad. ätit upp typ hela skålen själv. ojojoj. mätt men fett sugen ändå. nej nu får jag ge mig.

vad händer inte imorgon när jag vaknar utan dagen därpå? JULAFTON WHAT UP. åh jag längtar! att få äta risgrynsgröt med familjen och öppna ett litet paket på morgonen är väl the best evah.

förresten, finns det någon ute i cyberrymden som kan ge mig tips om a future hair cut. jag vet inte vad jag ska göra av det! lugg, page, spara, klippa ören? det är kaoz.


haha osammanhängade inlägg, ni får ta det. jag är trött, ingen ska få väcka mig imorgon :D:D jag tror det här blir det sista inlägget innan jul så GOD JUL PÅ ER ALLA, sen kan jag skriva gott nytt år när det faktiskt är 2011. PUSS

lite töntigt men ack så bra

je suis amoureuse avec toi



mysig helg bby bil bil

När man precis tagit körkortet ska man ju vilja ut och köra hela hela tiden. Men alltså. måste erkänna att det är lite läskigt! Jag skulle skjutsa hem Axel men kom knappt ut från gården, stod och spann på plats och ba jaha vafan, men det löste sig, jag ba backa och styrde.

Igår morse vaknade jag av att Axel kom med frukost på sängen. Fatta åh gullig. Är så glad ba över det och över allt. :):):):) men sedan så drog han och köpte nån hjälm åsådära. Jag körde ensam i bilen för första gången och hämtade några bekanta från Innertavle som skulle äta middag hos oss. Jag fick en grattis på födelsedagen-present och en grattis till körkortet-present. En stavmixer och en rattmuff. gissa vilken present som var vilken hehe. Sedan åt vi jättegod mat, jag tycker oxfilé är så jävla gott, och världens godaste förrätt käkade vi också. Mozzarellaost med parmaskinka runt på en bädd av sockerärtor. guuuuud. sedan körde jag och axel en sväng, jag fick backa runt ett gatuhörn (tänkte ba på körskolan när FAN ska jag behöva detta? och så behövdes det! och jag äger på det)

idag har jag vi skottat balkongen och altanen, tagit ett bubbelbad, ätit middag, klätt julgranen och hämtat mormor på busstationen. Imorgon är sista dagen i skolan, sedan skolavslutning och lov. TAGGA!







skål till mig!

KÖRKORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


jag har inte hunnit köra bilen ensam ännu, kommer typ ba hallå var ska jag ligga i körfältet????? ska jag blinka nu? åt vilket håll hallå hjälp. fyfan vad det kommer bli nice!!




Igår var jag och firade körkortet på corona, vi drog tacosknytkalas innan och sedan drog vi till k-rogen. det var helt underbart, jag har inte varit så lycklig på länge, ingenting kunde förstöra gårdagen allltså! ikväll ska jag köra till innertavle och hämta upp middagsgäster och axel på carlshöjd, sen får vi se om jag far ut och kör lite mer :D puss på alla fina er som gjorde min kväll till guld igår!!

Hör du ljudet av juli där utanför?

Nu sitter jag på skolan, har en lektion idag och på fredag är jag ledig. Imorgon har jag halkbana = ingen skola yeah. Livet känns bra skönt alltså! Ruben har styrt ihop en spellista till Joppe-festen och jag ba sitt å lägg in musik, lyssnar på Gamla Ullevi just nu, stört bra låt alltså, kent!! they have stepped up kan man säga.

Jag ska till körskolan och lära mig allt vad jag kan efter det här, TAGGA! så jävla sämst att man bara kan göra 4 dataprov per dag faktiskt. menmen det blir kult.

Ikväll ska jag vara med Axel, han är och opererar folks ögon atm och det kändes ganska roligt att säga lycka till på jobbet hehe. då kanske han säger imorgon Honey im home heh. Oj nu blev det kanske ointressant, jag kan kolla om jag har någon rolig bild att lägga upp! ciao


FINALEMENT

Hola! Här skriver en tjej som är myndig på nästan alla sätt nu!! Tusen miljoner tack och pussar och kramar till er fina människor som grattat mig och firat mig och bara gjort mig så glad idag, kan somna som en ängel nu! wanna se my giftz? hehe jag som ville ha ett svart paket! here they come:


Gymkort för nästa termin, akta er!
Tid hos fotvårdare, can't wait ba
Ögonskuggepalett från lillebror
Eyeliner med sån där utsuddningsborste av kära mor
Klubbmedlemskap i The Body Shop yeh!


bästaste christoffer gav mig ett långtidslån på hans iPod och Koss-hörlurar 10 år framåt!! SUPERTACK, du är som en storebror för mig!


fick ännu mer ansiktsprodukter av mamma, hon är världens bästa. hon var den enda som väckte mig imorse och kom med fina presenter och lagade gröt till mig, puss påre!!


Av fina Lydia fick jag en superfin ljuslykta, den ska användas flitigt under vintern:):) även barnchoklad som hon sa, "man ska vara barn så länge man kan" och jag håller med!
Jag fick två jättefina flanellskjortor av finaste Axel, ska ta på mig en av dem imorgon :D:D åååååh jag fick tio röda rosor av honomockså, blev helt generad, vad fin du är!!




fatta min mammas timing, min ansiktstvål tog slut igår och så fick jag en massor idag!! tack igen till alla er!!

last day as seventeen

haha här kommer en härlig uppdatering som inte händer ofta! Måste först och främst länka en låt som är så skön så att jag vet inte vad jag ska ta mig till när jag lyssnar på den. den är så bra så att jag ser arg ut. Miike Snow – Silvia - Robotberget Remix

Nu är föreställningarna över. Känslan att springa ut till Pow den sista gången var sjukt mixed, man är övertaggad men vill samtidigt inte gå ut för man vet att det är sista gången någonsin man får göra det. Alltså, man ville suga på karamellen lite lite till.

Vi har varit på skolan i över hundra timmar de två senaste veckorna så det är the reason till varför jag inte har skrivit något. När jag väl varit ledig vill jag inte sitta vid datorn det första jag gör, jag prioriterar mitt irl först faktiskt.

Nyheter:
Jag var i tidningen igår. B-day kid jao, tomorrow, tagga!
Jag har halkbana på torsdag, är väldigt spänd och taggad, tagga!
Idag ska jag städa och baka som en redig quinna, tagga!
Hitta Joppe-festen är uppstyrd till nästa vecka, ska fan bli kul.
Helgen efter det ska jag på krogen for the first time :D:D:



Ni kan få lite blandade bilder från de senaste veckorna nu ba, ciao


jag har sovit mycket och myst, pappa satte upp fin belysning på balkongen

sötlio och hans föräldrar kom på besök, gud så söt man kan vara!

haha det här var typ det roligaste, jag tror han kliade för att han får tänder just nu.
jag har ätit mat också, och det har lillebror med. Justdet vi har fotat familjeporträtt, de kommer nog innan jul!

åh vad roligt det var på föreställningsveckan, slitsamt men oh så roligt! 99 problems, har aldrig spelat en så rolig låt, fyyyyyyy i fan, ska seriöst bli hiphopare! hade en fett snygg tröja också!

karin, tilda och en astaggad jessica!
hur är man en cool hiphopare?

duktig joppe!: D

"visa hur roligt ni har haft nu!"

älskade amanda

sista eftersnacket, lite sorgligt:(

haha inte världens bästa bild men här är iallafall alla! puss på er, tagga fekke!




RSS 2.0