storm

Snacka om blåsig dag! Får nästan huvudvärk.
Igår drog jag, Jesper och Victor nattfiske i älven, mycket mysigt. Fick fisk men de fastnade inte, typiskt min tur!! Vi har också badat en massa och nu är jag av med min lian-oskuld, sjukt roligt. Tog inga bilder där tyvärr : (












full rulle

Idag har vi gjort hur mycket som helst, varit på energicentrum, experimenterat, käkat glass, varit på glödheta, käkat mer på något värdshus och imorgon börjar UFF. Skoj skoj skoj hoppas jag inte får en boll i ansiktet.









Justdet, vi hängde på stan och tog en sorbet på Bishops Arms, mycket trevligt!

Nu blir det sängen, sov gott

vêtements etc

jag har ju råkat fynda lite saker som vanligt



En tröja à 40 kr
En kjol (tidigare 400!!) à 60 kr
Svarta converse à 300 (Från USA, tacksimockan Erika!)

Och idag såg jag ut såhär:






Jan Ivan Milton 24/7














världens goaste lilla unge är nu min gudson, officielt och inför gud och allt. Det gick bra att spela, enligt de som lyssnade satte det var ju braaaa. Ganska stolt är man väl!

Imorgon kommer stockholmarna på besök i en vecka, ska bli ytterst trevligt, vi ska paddla kanot och bada och allt sånt där man borde göra hela tiiin på sommarn!

kramisochpuss och allt sånt där

gabban äger




och titta här förresten


http://www.youtube.com/watch?v=5PIJbzql9BE&feature=player_embedded


börjar  nästan gråta

brednoret

Idag har jag lekt med mina sötkusiner, hela långa dagen. Jag skulle sova med Märta ett tag på eftermiddagen, slutade med att hon gick upp och jag sov i en och en halvtimme. Haha. Lite trött. Här kommer en massa bilder
















nu ska jag träna lite, ha en trevlig helg!

weekend

Hela helgen har jag fullt upp. Jag ska:

-Till Vilhelmina på Miltons dop, där jag också ska spela Ute blåser sommarvind
-Leka med mina kusiner i farmor och farfars stuga, lär ju äta sönder mig på morötter/ärtskidor/hallon/jordgubbar/smultron/ärtskidor/ärtskidor/makarongryta
-Leka med Gabban som varit borta i typ ett år!!!
-Sörja lite för att jag inte är på Trästock
-.. okej det var inte så mycket.
-Ska försöka få tag på affischer osv för att sätta upp på mina kala väggar! (bilder på mitt rum kommer inom snar framtid)

Sov så gott allesammans

improviserade ba litt






hedgehogs and strawberries

Ikväll har jag lagat mat med dessa fina människor. De är fett jävla bra.






grattis käre lillebror

för 15 år sen och en halvtimme sen föddes min lillebror. kan ni tänka er? 15 bast. det är bara galet


Herr Drömdejt

Inatt sov jag oh så gott. Jag drömde att jag blev bjuden på middag av min favoritpojke - Salem Al Fakir. Åh det var så mysigt. Han bjöd på pyttipanna och var bara allmänt mysig. Han berättade att han var tvungen att skynda sig hem till sin mor för att få mässlingen. Han skulle nämligen till Teriyaki och varje gång han hade varit där hade han fått mässlingen så han kände att det var lika bra att få det innan de åkte. Det var helt normalt att han kom från Teriyaki och att mässlingen var som hosta eller något. Vet förresten inte ens vad mässlingen är, om det ens finns.


Jag har ont i hela min kropp. Min tå är värst. Jag HATAR nageltrång. Jag måste åka till vårdcentralen för att kolla upp den. Åh vad jag hatar min jävla tå. Min rygg är inte nådig heller men det kommer gå över.


Bio ikväll, med Sandra witchissi, jag taggar seriöst Eclipse hehe.



Ha det så kult.

vattenskidor

Igår hade jag verkligen fullt upp. Dagen började med att Malin och Marie ringde och bjöd med mig på en båttur i Sillviken. Vi åkte till Klippan och badade där vi senare mötte upp Andre, Eric, Johan och Evert. Andre hade med sig vattenskidor och jag, bland andra, fick provåka. Jag kom inte upp hehe, men det var ett godkänt åk faktiskt, var nära några gånger, och BOY WAS IT FUN! Seriöst det roligaste jag gjort på länge! Svalde typ hela havet också.

Senare efter några dopp till åkte vi hem och jag drog på födelsedagskalas hos Zigge, mycket trevligt och god mat. Jag och Anna tog en nattbuss in till Gimonäs senare på natten för att chilla med människor på en fest, också trevligt! Rolig hemfärd var det också! Jag och Anna sov till... ett-halv två nästa dag, och började dagen med cookies. Fett bärt alltså. Sen idag.. har jag haft så jävla ont i kroppen, har inte kunnat ställa mig upp från en stol, jävla vattenskidor, de var stört tunga!! Har inget med mina muskler att göra alls.

Min dag slutade med en löptur runt bölesholmarna med bror. Nu håller jag på att somna in, ja e nå så djävulskt dum i huvve. Ska förklara det och mitt namn senare.

Sov gott och ha det så kult!


heeeej och bienvenue till min nya blogg




Och jag som sagt att jag aldrig skulle skaffa blogg. Vad händer..? Ohwell, jag tänkte att när mitt liv ändå har förändrats så mycket under den senaste perioden så varför inte gå all the way?

Just nu sitter jag i mitt rum. På Bölevägen. På Teg. Jag bor nu på fel sida av älven. Att vi lämnade vår kanonlägenhet mitt i smeten på Nygatan är inte så konstigt. Här leker livet helt enkelt. Huset är fabulöst nice och fetbalkongen likväl. Någon gång när vi anser att vi är klara ska vi dra ihop en stor inflyttningsfest, det blir festligt. Tvivlar dock på att det blir nu i juli eftersom vår utegård endast består av grushögar. Och, typ, traktorer och sånt, har ingen koll egentligen.

Få se nu, fler förändringar i en liten pils liv.. Min cykel har punka. Och det är väl mest mitt fel. Jag vet inte hur man pumpar ett cykeldäck, därav de nuvarande konsekvenserna. Hehe.

Jag har blivit gudmor!! Till lilla Milton. Han eee så goo! Dop snart i Vilhelmina, jag ditchar Trästock för gullungen.

Titta sötungen. åh


Nu är det dags för filmmys med la famille. Vi har ingen soffa ännu, men det är mysigt ändå. Blir lite picknick över det hela. Jaja, vi får väl se om jag lyckas med bloggandet!

Ha det så kult!

RSS 2.0