show must go on



kom på föreställning på midgårdsskolan den 30/11 till 2/12 klockan 19.00. Om ni är under elva får ni komma in för 30 spänn, ni andra får pungaupp med mer. men det blir asnice!

i found somethings inside a coffin






Jag har fått hem mina efterlängtade glasögon,känns så skönt att äntligen se världen ur friska välseende ögon! Jag hittade även skjortan ovan i vår utklädningslåda i förrådet, har aldrig sett den förut men den var skitsnygg alltså, vit transparent stor skjorta, hade lätt betalat för en sådan. Ohwell gratis och unik kan man klaga eller?

Idag har jag och Axel med min pappa och bror huggit och kluvit ved för typ tusen spänn, mycket alltså. vi klev upp halv åtta (!!!) och jag körde ner till brednoret utanför sävar. Det var kul, träffade småkusinerna gjorde man också. Ikväll ska jag få hit några brudar och förhoppningsvis ska vi tjocka oss och se film, blir mysigt!

Imorgon ska jag på bio med min pojkvän (haha åh känns ovant att säga det men oh så bra ändå). Vi ska se Harry Peeeeeeeeeeeee det ska bli mys:D ha det så kult ikväll! ciao

puss



ikväll har jag kört lastbil, den n;)! oj glömde (hehe not) det är axel på bilden och snart ska jag berätta om världens världens bästa grej som kommer hända efter jul!

klicka här för att köpa james blunt nya skiva some kind of trouble

Nu sitter jag här med Gabban. HAR ej varit med henne mycket på senaste tiden, skämmes fan. "om vi inte hade haft så många läxor hade det varit annorlunda. och nu har ju typ alla pojk och flickvänner i gänget."/gabban

Jag ska plugga körteori ikväll, jag måste bli klar med faserna innan halkbanan i december och jag kommer inte hinna nästa vecka eller veckan efter det då det är repvecka och föreställningsvecka, hoppas ni dyker upp antingen den 30 nov eller 1-2 dec!

SNART fyller jag år också, det är väl snäppet viktigare. Visst, ni kan tycka att jag är töntig som taggar, finns många "coola" som ba a justde fyllde år igår hehe ye. Men jag får tönta mig hur mycket jag vill, jag är ändå inte vuxen ännu!

Och förlåt för sämst uppdattttering, "du säger det varje gång meen du gör inget ååt det"/gabban. maybe baby trudät men asso har inte tid !! allamina 14 läsare you will survive.

Avslutningsvis tänkte jag säga.. e. hej jag heter linnéa... jag bor i innertavle... i umeå... jag gillar hårdrock... jag tål inte pälsdjur... jag är tolv år, snart tretton...


jasmine




chillin in kittel

Heihei allesammans! Idag var jag på skolan till klockan fem, men jag var inte särskilt trött. Jag råkade försova mig till klockan elva imorse och ärligt talat vet jag inte hur det hela gick till. Jag har INGET minne av att jag stängde av klockan. Supergoa Zigge kom och hämtade mig med sin goa bil, det gjorde min dag typ. Jaja det blev som det blev, har ändå varit ganska produktiv idag, ska ej vara ledsen.

Hemfärden å andra sidan var INTE SÅ KUL!!! Jag hade lämnat min cykel på körskolan igår och tänkte ta hem den idag efter skolan. KUL bara att det blivit snöstorm så jag gick med mina låga skor och korta byxor i hög snö och blev blöt och cykelhjulet matades sönder med snö osvosvosvosvosv. Fuck. När jag kom hem hade min bror EJ börjat laga mat!!!!! Han hade inte heller skottat. Så jag tvingade honom göra mat (makaroner och ost, vilken gourmet han är) och jag tog tag i skottningen själv. Kände mig faktiskt som en ordentlig quuinn.

Ikväll ska jag vara med Axel, längtar redan, han borde faktiskt vara här nu faktisktfaktiskt. Ni kan få se några bilder från kittelfjäll som inte är tagna av min mobbe:









helg i underbara kittelfjäll







snart fyller jag vuxen och ingen kan förstå hur mycket jag längtar till just då. inte bara för att jag fyller år som alltid är trevligt. jo det är mest för att då är projektet över och fuck vad man blir less på det just nu. nu ska jag sova, bonne nuit

Min kväll inte i bilder

Idag har jag avverkat min sista teorilektion!! Okej alla verkar inte fatta att jag först gör dem och sen dataproven och SEN det riktiga provet. Sluta klaga jag kommer bli en smart förare okej. Jag har också haft vanlig körlektion, tyckere fan går bra alltså!

Jag träffade upp Zigge och Lydia varav vi gick till Wayne's. And guess what? Jag köpte en Caffe Mocha,!! Omg tänker ni nu, hon som e emot allt sånt+? Men jag känner såhär: Jag är snart vuxen. Måste iallafall prova på. Det smakade ganska gott alltså men bageln var så mycket godare.

Wayne's stängde så småningom och vi kilade vidare till mig och startade några avsnitt av Ingen bor i skogen. Jag ska hylla detta program i ett annat inlägg kan jag lova. Vi pratade till ett, gick ner och tog lite kvällsfika och sedan åkte de hem. Fett trevligt var det och jag hoppas det gör om!


Längtar som en tok till imorgon, jag och Axel slipper ta buss, visst kan det vara mysigt men ändå, 6,5 timmar är 6,5 timmar. Skönare att åka(kanske köra???:S:S) bil.


Här får ni typ en bild har inte bestämt så lägger ba in någon hejdå


je suis alive

Ja jag lever haha, är så jäkla dålig på att uppdatera. Tji på mig! Jag har bara andra roligare saker för mig, thats the truth.

Jag sitter hemma och dunkar dubstep just nu, farligt skön musik. Jag har haft körlektion idag och ska på min sista teorikurs ikväll, ska bli så skönt att börja med dataproven och ta det här jävla körkortet! Oj vad jag taggar.

Imorgon ska jag dra med mig Axel till Kittelfjäll, ska bli fett jävla kul, nog för att vi inte har något typ att göra där typ, men det är bara mysigt att komma bort från allt stressigt här hemma. Egentligen har jag inte tid att sitta här och skriva för jag måste läsa en massa sidor i körkortsboken men VA SKA DE GÖRA ÅT SAKEN LIKSOM!!

Ha ett fortsatt trevligt lov damer och herrar! alla min 14 läsare hahaha

pössen







såhär kan det se ut när man väntar på fotografen hehe

RSS 2.0