linnéa delfin

Alla har någon gång mått lite sämre än vanligtvis. Det kan hända även den bästa. Igår var en sådan kväll. Kanske är det lite tabu att prata om fyllor men vafan någon måste faktiskt vara ärlig någon gång.

Ja - igår drack jag lite för mycket. Såhär efteråt tyckte jag att det var konstigt då jag hade ätit bra och sovit bra innan och bara fått i mig två cider. Men spela roll. Vi började med att käka jordgubbspaj hos Sofia. Vi var sju brudar och vi hade jättetrevligt. Josefine skjutsade in oss till Five och vi hade kul. Amen sen efter någon timme mådde jag inte så bra och bestämde mig för att ringa mina föräldrar. Linnea följde mig ut och mötte mina föräldrar och jag gick armkrok med mamma hela vägen hem. Tydligen hade jag varit ganska snäll och bara upprepat mig några gånger. När jag kom hem så mådde jag inte bra heller hehe och jag hörde från badrummet hur pappa säger till min lillebror: "ser du hur det går när man dricker?". Victor såg tydligen livrädd ut och jag hoppas att han förstår att han fan ska chilllaaaa när han senare i sitt liv ska ut. Jag gick upp och la mig och mamma och pappa kom upp till mitt rum. Pappa började spela snapsvisor och sjunga tills jag somnade. Jag började snarka till Helan går.

Ett tag senare kom mamma in i rummet igen och såg att jag hade öppna ögon. Hon började prata med mig och fråga hur jag mådde. Jag bara låg där och tittade - för att jag sov. Undra om jag ska visa en bild på hur jag ungefär ser ut då.

Ja jag göre ba. Avslutar det här med att önska er en fin valborg, jag ska äta mat och vara så nykter man kan vara ikväll! pöss å kram. Ps hatar min dator därför uppdaterar jag sällan Ds


från sista kvällen på Peace and Love. Äger ju att sova men vara vaken, typ som en delfin

produktiv

Har varit galet produktiv idag. Skrev en to do-list som såg ut ungefär såhär:
1. GÖR KLART LÅTEN(som tydligen ska vara klar på fredag och inte den 26 maj, älskar lärare som har koll på läget)
2. SKRIV KLART SMÅSTADSDRÖMMARFORMEN(PA100-låten), FINPUTSA RAPPORTEN
3. SKRIV UT RAPPORTEN, LAPPA IHOP DEN
4. GÖR NATURKUNSKAPSINSTUDERINGSFRÅGORNA
5. BESÖK HÖGMÄSSA (Går inte förrän efter påsklovet såatte)
6. ÖVA PIANO + TRUMMOR
7. GÖR HEMPROV I NUTIDA KONST(ska vara klar slutet på maj, no hurry)
8. BÖRJA PÅ FACEBOOK-RAPPORT(i nutida konst, skriver om dagens kultur hehe)

Jag är klar med punkt 1, 2, 4, 6 och 3an kan jag inte göra förrän jag har en skrivare (alltså på skolan då), 5an ser ni redan varför den inte går, 7an och 8an är till slutet på maj men jag ska börja med dem imorgon. Jag tycker fan jag var produktiv då jag kom hem från skolan vid 16 och har ätit middag och städat mitt rum PLUS alla avbockade saker på listan! Jag och pappa ska iväg för att släpa hem resten av trummorna, då blir det att spela hejaheja.

Men att skriva en to do-lista och faktiskt få bocka av saker på den känns helt fantastiskt - man blir nästan motiverad att göra mer saker. Och ärligt talat har jag mer energi nu är vad jag skulle ha haft om jag struntat i att göra alla skolarbeten.

Kanske hinner träna ikväll också? DÅ ÄGER JAG



ps. ÄLSKAR VÄDRET! ds.

franskaträff och typ djur

Ikväll träffade jag Karin och My för att styra upp vår studiecirkel - den börjar närma sig slutet då vi snart slutar skolan. Ja lite nytta gjorde vi, mailade en brud på Studiefrämjandet osv för svar på våra frågor. Sen spårade vi iväg, hittade lite roliga klipp på youtube och sedan bjöd jag tjejerna på bullar och mjölk och pratade om-- ja allt som kretsar i huvudena våra, typ, skola, krogen hahaha. Det här hittade vi också


toad(haha tänkte skriva today)

Vilken stört väder. Vaknade vid nio, drog på en löprunda mot stan, förbi draggen och ner på strandpromenaden, det var jävligt gött. Jag var på jakt efter ett par skor till min balklänning efter lunch och dusch, hittade ett par utav tusen, bra. Köpte dem inte haha, la bara undan dem, om de försvinner så suger livet lite. Vidare till skolan (har en lektion på måndagar, ganska ovärt men skönt med sovmorgon till 14.20) och sen på pianolektion. Känns typ som att jag fått färg på kinderna, tänk om det vore så! Nu ska jag sätta igång med att planka Genom Eld som vi ska spela på Kulturnatta! kan bli kul, hoppas ni kommer och tittar alla mina tusentals läsare(L)


maj 2010, will may 2011 be lika varm - hoppas

linnea(inte jag) sa

Du ser ut som en grodprinsessa




är det bra eller dåligt?

två sorters kalas

Den här helgen har bjudit på jättemycket! I fredags tränade jag med Sandra efter skolan och skyndade mig hem efter ett snabbt besök hos henne där jag lånade kvällens klänning. Sedan tokstädade jag (helvetet på bölevägen vare) och inväntade mina fina tjejer som skulle äta middag med mig. Jag, Linnea och Sofia gick till Ica och handlade mat osv. Malin och Janna duschade och gjorde sig fräscha hemma hos mig. Amen sen så åt vi kycklingwok och färsk pasta, supergott! Vi ölade och liknande (hade köpt egna öl som faktiskt smakade rätt bra yeah!) och Sofia åt typ upp all efterrätt (älskar dig ännu mer faktiskt efter du gjordere, visar på att pajen var godkänd). Vi fick Madeleine, Karin och Sandra på besök också och drog vidare på 5ive. Det var aaaaaskul, dansade och hade hur kul som helst. Jag, Sandra och Karin kom in på VIP hahaha det ägde det var kul kände mig snygg då.

På lördagen träffades vi upp på Sagami för att fira Linda som fyllde år i måndags (grattis babe) och åt sushi. Blev glatt överraskad kan jag lova, det smakade bra! Vi åkte vidare till Ersboda där vi hade knytisfika, fyfan vad vi mådde bra(dåligt) efter det. Min middag blev en avokado, fick inte i mig mer. Det var huur mysigt som helst tjejer är så glad att ni finns!!

Lördag kväll spenderades hos mig med King Pin och Risk, mycket trevligt. Åt chips och gick och la mig sedan. Nu har jag suttit i pyjamas i alldeles för många timmar, ska nog dra på gymmet. Pöss här får ni tusen bilder!




där är efterrätten, bra jobbat gumman!








take of all your clothes

fy i hela friden vad det är varmt här hemma. gud, kan inte ha på mig kläder typ. och här sitter jag med två långärmade tröjor - orkar inte ta av mig.

I helgen blir det middag vidare till utgång på fredag. på lördag ska vi fira fina Linda med sushi på sagami och vidare till henne för knytisfika. Jag har bakat mitt bidrag ikväll, får se hur den/det/ett/två smakar. pååå kvällen, ja vad blir det då, har inte planerat något men något dyker säkert upp.

Idag var jag duktig och gick nästan först från NkAprovet, svarade på allt yeah kändes bra. Sedan när jag kom hem styrde jag upp min projektrapport som typ är klar, tänk vad några tryck kan göra (ändrade radavstånd och marginal - vips extra 8 sidor (Y)). Gjorde även engelskauppgifter och övade på trumläxan.


eeeh jag vet inte vad jag ska säga fan, kanske lägger upp en bild nu. och tar av mig alla kläder GOSH. natti!


c'est maintenant



je me sense heureuse

lite gott och nytt





-nyfrisyr-nyttlinneochjeans-fräknar

RSS 2.0