dag 12 fast 13

Dag 12 - I min handväska

Jag har ingen handväska, suck on that, så vi tar:

Dag 13 - Den här veckan

Nu ska vi se, idag är det onsdag. I måndags klippte jag mig, sedan åkte jag vidare på pianolektion på Carlshöjd. Hem - tränade. Tisdag tränade jag också och gjorde äcklig hummus.

Idag ska jag skriva ett gammalt högskoleprov har jag bestämt, kanske, träna, om det finns något kul på agendan. JUSTDET ska boka tid hos en fotvårdare (fucking nageltrång hatar det så mycket, fick skjuts till skolan för att jag inte kan gå typ) och boka tid för makeup på balen. BLIR KUL.

På torsdag ska vi träffas med franskagruppen och planera eventuell resa till - - - FRANKRIKE. Kan bli jävligt roligt alltså.

Fredag blir lugn, ska inte slita ut mig inför lördag, då jag är på universitetet hela dagen och skriver högskoleprovet. På kvällen blir det förhoppningsvis Open, om det finns biljetter kvar. Förkrök och middag innan med fina människor. Söndag??? Kanske, spela, piano,trummor eller något.pöss

alla dagar likadana

De två senaste veckorna har bara smält ihop i varandra, har haft sjukt mycket att göra. Nu äntligen har jag kommit igång med träningen iallafall, idag gick jag till gymmet med bror och tidigare har jag tränat med Sandra. Jag och Malin grillade kyckling och bakade en jättegod kaka igår och bjöd över några vänner. Ikväll får vi se vad som händer, har iallafall haft en jätteskön helg med fina vänner och lugn, det var välbehövligt. Okej nu så ska jag ta på mig kläder kan inte springa runt banbena heller. Heeeeeeejdååååååå44justdet, klippa tuuung, klippa ören (håret) imorgon

söndag - bakmakardag


bara ett litet måste

första vimmelbilden jag någonsin fastnat på (frågan är ju varför jag gör sådär men okej). det var super på scharinska!


mycket att göra

Jag har fett mycket att göra i veckan och som grädden på moset har musikproduktionsservern typ brunnit upp eller vafan det nu är för skit, är så jävla arg argarg. hejdå låten ba!!!!!!!!!!! kan lägga upp mobilbilder från mitt lov senare, nu ska jag visa några andra bilder jag fick syn på idag

hard working lady

HEJ JAG HAR FÅTT ETT JOBB SÅ JÄVLA BRA HEJDÅ


full helg, inte full

I fredags firade vi mormor som fyllt 80 bast, vilken brutta alltså! Vi såg en konsert med Victoria Tolstoy och Svante Thuresson, sjukt rutinerade musiker, helt stört. Lördag förmiddag till eftermiddag spenderade jag, mamma och mormor på IKSU spa, det var fan to the tastic. Gymmade lite under tiden mormor var på en behandling, sedan drog vi till vattenavdelningen (haha). Typ pool, bastu och sånt där härligt. Jag är sjukt glad att jag fick följa. På kvällen åkte vi till Norrlandsoperan för middag med morbror och hans familj, självklart min egna familj och mormor följde med. Jag var där i cirkus en timme, sedan kom Ludvigs bror och hämtade upp mig för att åka vidare till förfekke i Fällforsån hos Ruben. Mycket trevligt var det. Aaaaa var bar det av efter det? SCHARINSKA. Det var fan det roligaste jag gjort på evigheter!!!! Vet inte vad jag ska säga, Ministeriet levererade, fucking nice var det. Här ska ni få se awesome bilder Fanny fotat.
dag 11

Mina syskon -

Jag har ett syskon. En bror. Victor. Han är min lillebror. Han är inte så liten även fast han är 15. Han är längre än vad någon någonsin varit i vår släkt tror jag. Och ganska bredaxlad. Aint sayin hes fat. Bara stor. Ofta bråkar vi. Men alltså, hör det inte till så vet jag inte längre om jag ska skriva här längre. Jo det är klart det hör till. Självklart är det kul för er syskon som inte bråkar!! Victor är ganska snäll faktiskt lite sådär. Min enda lillebror som alltid kommer finnas där. På ett eller annat sätt. Förlåt att jag ibland är jobbig och ska uppfostra dig men duvet, man är ju hemmafru i grund och botten.
RSS 2.0