igår var jag mumie, idag är jag orolig/arg/glad/ledsen





idag har jag jobbat lite, köpt lite godis, varit på stan lite, luktar goparfym, tack åhléns, pratat med finlinnea, ska äta upp godiset ikväll, få lite popcorn förhoppningsvis och så vidare. nu - lax

NU KÖR VI



rendez-vous





ikväll ska jag träffa en totalt främmande man från ett annat land och fika. KAN JU BLI KUL

Kabaré

fotografering idag, asakuuuul. känns konstigt att spendera resten av kvällen i fet makeup med pluggande osv.




tontearnsana

Har absolut inga planer ikväll och vill ändå hitta på något!!! Jag som alltid har så sjukt fullt upp är ovan att ha en kväll ledig. Jaja det löser sig väl.








en snabbis på stan

Idag efter skolan cyklade jag ner till H&M och hittade en massa fina grejer! Kom på att allt skulle kosta över 500 spänn och hemma hade vi fått något erbjudande om 100 kr rabatt, så jag gick ut till cykeln för att cykla hem och hämta den där lappen. Precis innan jag hunnit stoppa in hörlurarna kommer det fram tre tjejer och frågar om de får fota mig för att de diggar min stil. Ändå kul! Liksom, ser ju ut sådär varje dag, med min gigantiska jacka jag hittade för 120 kronor och med nån sjal i håret för att jag inte har orkat köpa ett pannband och min skolryggsäck haha. Det gjorde ganska mycket min dag. Sen att jag fick med mig ett par byxor/leggings, ett par strumpbyxor, en kjol, en skjorta och en härligt stor boxtjocktröja för under 500 spänn gjorde mig inte heller så ledsen.

Igår bjöd jag ut Lydia på en dejt på tu man hand, vi gick på Café Göteborg, det var supermysigt!! Och jäklar vad gott det var med krossad kladdkaka, farligt alltså.

Ikväll ska jag ut och ta en bira med Karin, Linda och Sader, det ser ut att bli på TC. Det ser jag framemot! Men vafaaaan ska jag äta till middag assooo. Blir tydligen ensam vid middagsbordet ikväll, tack för disssssen familjen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne skoja jag älskar er. Då slipper jag löken i maten iallafall!





jag har trötthet


det här går int

självpicknick

När det är så fint väder som det har varit idag(igår ehhe) kan man inte bara sitta inne och dega och fisa och andra tråkiga saker! Efter skolan gjorde jag två riktigt fina mackor med guacamole, kyckling, rädisor, ärtskidor och paprika, kokade varm choklad och tog med mig lite russin och nötter. Sedan cyklade jag iväg och satte mig på udden vid Bölesholmarna och öppnade Le Petit Prince och läste ut den. En tant kom förbi med sin hund och vi pratade litegrann. Karin ringde och var superstressad men allt löste sig tjejen!! Alltså det har varit en superduperdag, var dock jättetrött på lektionen, vaknade av att de håller på att riva ett hus precis utanför mitt fönster. Nu är halva huset borta, ser så himla konstigt ut!!!! Fotade lite med min mobbe idag, är ju inte superkvalla men det kanske visar hur mysigt det var att sitta där och dricka varm choklad osvosv.

Ikväll ska jag spela piano, sedan åker jag till Karin och bjuds på middag och i gengäld tar jag med en massa äpplen jag fått av gudmor Ann-marie som vi bakar paj av! Ska bli gott!


Uppdatering: inga bilder, tar sån jävla tid med att fippla med min gamtelefon in i datorn osvosv!!! kan ju sätta in en random höstbild



serri sådär såg det typ nästan ut. fast inte lika mycket löv just på cykelvägen

jobb och party




först jobba, sen lite orangea läppar på detta så är kvällen gjord! ciao

tack tore!

haha alltså älskar min fonetiklärare! hon är så rolig hela tiden, vet inte hur jag ska få henne rolig i era ögon, ni måste vara med

varför gör jag detta istället för att göra nytta, typ, packa, laga mat, städa, fixa och dona inför ikväll? Jobbar ikväll och imorgon, vi kör fan corona ändå ikväll, kan ju bli kul?






dagens linnéa - osminkad, glad?, smutsig i håret, arg? och hungrig!

dessine moi un mouton


nu ska jag fortsätta min resa i rymden med Le Petit Prince. Har haft en mysig kväll med en härlig skypedejt med Linnea, Sofia och Jossan! gu va jag tyck om dem

gomsegelartikulation

WOHO tjena allihopa! Gud jag har bakat nyss för tredje dagen i rad, det här går inte för sig! Haha mamma köpte en 5kg mjölpåse, hon ba du bakar ju så mycket. Vill hon göda mig kanske? Gott är det iallafall, och jag var ute och sprang imorse så så hemskt känns det ju ej.


Jag har varit på skolan idag och det var skitjobbigt, jag var på skratthumör och kunde ej sluta när vi gick igenom det fonetiska alfabetet. Jag skrattade så att jag grät och gnydde, hoppas inte Barbro tog åt sig, ja tyck om hon. Nu ska jag spela piano, sen kanske cykla till farmor och farfar för att äta middag, sedan blir det pianolektion och ja vad som väntar efter det får vi se????? jag vet förresten mamma fyllde år igår GRATTIS så vi ska få lite besök. Hoppas de gillar kladdkaka. Om den nu blev god haha. HEJDÅ

Dagens outfit

såg nån jävligt rolig fågel i skogen idag

kände för att göra lite nytta och drog några set armhävningar

och hittade lite svamp, mums filibaba!

 

Seriously. Idag har jag haft en jättehärlig dag. Vi överraskade mamma med en tripp till Övik och Paradisbadet. Där gick jag och mamma in på spa-avdelningen och grabbarna fick hänga på ävertyrsbadet(victor fick inte följa lillbebisen, ne det sög faktiskt). Vi började med att lägga oss i Saltgrottan. Det var en saltpool som man flöt runt i, lätt bästa på hela spat. Shiiit skööönt alltså! Efter det gick vi runt och provade alla jacuzzis och upplevelseduschar, typ tropical storm och cold mist och såna sköna/osköna grejer. Mamma gick iväg på en behandling jag gav henne, fiskpedikyr, typ en massa småfiskar som äter på fötterna. Ja. Lite spännande iallafall! Jag tror vi mötte upp pappa och victor och käkade lunch då och sedan hann vi med en massa bastusittningar där vi fick salt att skrubba oss med och honung att smeta på. Oh så skönt det var. Kände mig så mjuuuk när jag åkte hem. Ps bastuvärden var jävligt snygg alltså Ds.

Pappa körde jättesnabbt hem men jag och mamma sov hela vägen så vi märkte inte av det. Nu har vi besök av några polare och har bjudit både på chokladmoussetårta som jag gjort, den blev faktiskt god. Tre olika chokladmousselager på en hasselnötschokladbotten med chokladlöv som dekoration som jag pillade med igår! Nu ska jag ta lite ost och kex osv. Vilken dag!


comme un enfant

Alltså!! Yelle! Bra! Grejer!







franskan tar död på mina naglar, panikmålade dem igår i den första färg jag hittade ba för att inte äta upp hela mina fingrar!! Jag försöker göra chokladlöv men jag tror inte det går så bra haha. Jävla hösten. Nej det är ganska mysigt. Jag var ute och sprang imorse och det var sååå skönt att få små regndroppar i mitt svettiga ansikte.

Imorgon har jag tenta, känns nog helt okej. Jag tror att jag klarar den iallafall. Fast jag borde inte skriva så, då går det säkert käpprätt åt skogen. Nu måste jag läsa igenom hela språkvetenskapsboken. Kanske städa lite först.

cry baby



Maria Westling Flickr
WM Art Photo

Jag (sujet) äter (prédicat) köttfärssås och spagetti (compliment d'objet direct)




igårkväll somnade jag typ klockan elva på kvällen, jag var så jäkla trött! blev väckt två gånger under natten/morgonen innan klockan ringde.
idag har jag ätit mycket frukost, spelat lite piano, cyklat till waynes där jag köpte en frappe med hallon och chokladsmak (så stört goda frappe de gör) och pluggade, svängde förbi mammas jobb och skrev ut lite papper, kom nyss hem och har precis käkat upp spontanköttfärssåsen jag gjorde med pappardellepasta till (också stört gott).
imorgon  har jag en grammatikdiagnos, jag vet inte var östra paviljongerna ligger hehe. det löser sig förhoppningsvis!!

fräsch jobbarb-rud

Mamma och pappa ska på maskerad ikväll och jag är så jävla avis, jag älskar maskerader!!! Temat är typ studio 64? eller vad det nu heter. Massa neonfärger, silver och tuperat hår. Jag har jobbat i typ ett dygn, hann bara hem och sova några timmar, men nu ser det ut som att jag är ledig resten av helgen, skönt!

Jag råkade smeta på lite läppstift bara för att jag blev inspirerad av alla snygga människor i vårt hus som mamma och pappa dragit hit innan färden till holmsund




RSS 2.0