från i20

Här är några bilder Marlene fotade när vi var i i20skogen för några helger sen!

bilder från annandagsförfesten


dilemma nummer ett

VILKA JACKOR SKA JAG TA MED???? VILL HA MED ALLA. Jag är fan tokig i jackor
Plus att jag har två slalomjackor att välja bland, plus att jag har en springjacka redan nerpackad. Knappast att det kommer väga under 23kg......... måste ringa SAS och ba snela ja få åka ändå

nu ska jag börja packa....

Hjälp. Jag åker om fem dagar. FEM
fyndade kjolen för en hunka. jag har fyndat en massa :D
och kolla vilken film bild jag fick av kära Oscar. Han har gjort ett porträtt av mig yeah!! hedrar som få fortsätter jag nu packa. Här får ni se bilden

annandagsfest på tc

ps såhär dum såg jag ut igår. förebild och efterbild

sista myset med mysan


idag mår man ju som den prins man är

nu: jobba till tio.

mac och schweizerfranc

GOD JUL TILL LINNÉA FRÅN LINNÉA! Jag har blivit med macbook pro :D TACK TILL MIG. Åh. känner mig så cool. De e int steve jobs på pengarna. De där är schweizerfranc, fina va?! Kommer inte vilja köpa någonting med kontanter där nere. Vad jag gör uppe nu är ju årets mysterium, har jobbat och jobbat och jobbat och knappt sovit något. Jag skriver mer när jag är utvilad. Imorgon blir det utgång, är så jääävla taggad. Pussnnnn
bästeste julklappa te mig!!! från mig också. En macbook pro. Haha det var slaggis längst fram i kön på Media Markt imorse. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Jag valde att skratta, i min

final countdown















har haft världens mysigaste kväll med mina absoluta favorittjejer, åh älskar er. vi skålade med skumpa, åt ost och kex och hade det bara bra framför dvdbrasan och alla ljus. och framför kameran såklart. PUSS PÅ ER. hur kommer jag klara mig utan er i Schweiz?

mys i hus



tjejer var ee ni

kvällsvandring i slask, kliver snett alldeles för många gånger




middag med ruben






äntligen är lillelellelulletjejen hemma



bra bild på oss


macaronsöndag

I söndags var jag med min favvo-Lydia. Vi hade bestämt sedan länge tillbaka att köra ett macaronbak och det gjorde vi också! Hur mysigt som helst, jag har en massa bilder så nu kommer några! Tack Lydia, du gjorde söndagen jättefin!!









och ps tack tusen gånger om för den fina presenten, den följer med i väskan till schweiz!!!!

lilla lillebror

min lillebror har fått en macbook pro... detta var det första jag gjorde typ
haha och detta är en äkta reaktion

Världens bästa julklapp i förväg

LYCKAN GÅR EJ ATT TOPPA!!! GODKÄND PÅ FRANSKAN. Jag har aldrig sovit så oroligt som jag gjorde i natt. Jag har gått runt och svettats och haft fjärilar i magen hela dagen för att jag inte vetat om resultatet på grammatik och vokabulärprovet. Fick precis svar från min lärare att jag klarade det, fick till och med VG på vokabulären, helt fucking omöjligt egentligen. ÅH är så lycklig, kan inte beskriva det med ord. Vi gör en mental high five!

Kan ju också bero lite på att magen är full av nybakta scones och hemmagjord apelsin och morotsmarmelad tack vare Simon.

ÅH SÅ BRA ÅH SÅ BRA




dag 16

Min första kyss

Haha ja. Has never happened :((((( skoja. Det var med en klasskompis i... Ettan eller tvåan. Fast ska jag räkna det som en kyss? Okej jag ändrar det till:

Min första puss

Det var med en klasskompis, som sagt, Adam. Vi skulle åka till idrottshallen på Ålidhem från Innertavleskolan. Jag tror vi gick i ettan eller tvåan. Bakom vårt säte satt Olle balle torena, Olov Torénius. Jag och Adam bestämde oss för att pussas och då frågar Adam mig om det är okej att Olle tittar på. Sure thaaang säger jag (inte vet väl jag exakt vad jag sa) och vi kryper ner framför sätet (tur som fan att man var superliten på den tiden) och pussas. Et volià, så vare. En puss. Inge mer med det! Nu för tiden har jag pussats lite mer. Men det är trevligt.

dag 15

Mina drömmar

Känns ju lite jobbigt det här. Med drömmar, framtidsplaner och vad man vill få ut av livet. Jag har som aldrig haft en tydlig bild av vem jag kommer vara om 10-20 år. Började tänka där ett tag- kanske är det för att jag kommer dö innan? Men det kändes ju sjukt tråkigt att tänka, så jag slopade den idén och bara accepterade att jag inte har så många planer.

Men detta ska inte handla om planer, utan om drömmar. Min enda riktiga dröm är att lära mig franska någorlunda flytande. Det har jag bara blivit mer och mer taggad på de senate åren. Sen får resten lägga sig pusselbit för pusselbit. Jag tror att det var min tågluff i Frankrike som var den största ögonöppnaren. Nu vill jag se alla världens hörn och resa och träffa människor och se andra kulturer. När jag skulle anmäla mig till min franskakurs i höst såg jag alla de andra språkkurser de hade så vem vet, kanske lär mig kinesiska eller grekiska eller ryska? Språk tar man sig alltid långt med in my opinion.

Jag vill såklart också bo i Frankrike, men jag tror att det är det enda sättet att lära sig ett språk ordentligt, så det är väl lite underförstått i min dröm om att lära mig franska.

Sen vore det ju trevligt om man höll sig frisk genom livet och att också de nära och kära gjorde samma sak.

Vet iallafall att om jag någongång gifter mig, ska det vara på sommaren, utomhus, i Frankrike biensûr, på ett fält, där jag ska ha blommor i håret. Med en snygging bredvid mig.


hahah och kom på, typ ett år senare, att...

... jag höll på med en sån här lista. Jag är på dag 14 och tänkte att jag inte har många dagar kvar här i Sverige så why not finish it???? frågan lyder iallafall: Vad hade jag på mig idag?




ni vet såna här dagar då man inte orkar tänka så mycket. då kan man ha på sig det här. tröja från gina, skjorta från en gammal utklädningslåda, förmodligen mammas gamla, strumpbyxor från lindex tror jag. och, ja jag kommer från mamma. inte så kul......... jag har också hårsnoddar runt handleden som i princip är de enda smyckena jag använder.

kändis

och idag, eller, ja igår, är lite seg, var jag i tidningen. och jag fick största bilden yeah!!!



hade ingen aning om att jag tyckte något alls om lucia. ja där ser man! natti natti på er

when you are dancing on your own




dagens

Olof Wretling - sommarpratare

Sitter och lyssnar på p3s gamla podsändningar. Jag och lillebror har sett några avsnitt Tjuvarnas jul. Hoppas de e ok med Annika att jag lägger ut hennes bilder från idag! Bjöd ju ändå på bullar




pd klicka på bilderna för att komma till hennes inlägg

Tartiflette, je t'aime

Jag har haft det supertrevligt i helgen! Jag har hunnit med mys, stan, jobba, fota, tenta(inge kul) och middag med två fransmän och Emma! Det var Thomas och Loïc som kom på besök chez moi. De hade planerat allt in i minsta detalj, jag och Emma fick bara vara deras biträden när de lagade la tartiflette till varmrätt och crêpes au sucre/nutella/blåbärssylt/blåbärssylt+nutella/lingonsylt(stackars Loïc hade trott att det var god söt sylt... jag tror han lämnade burken här med flit). Kvällen var över förväntan och vi hade det så otroligt roligt, fan vilken bra kväll! Har inte skrattat så mycket på länge. Och gott vin vare också. Här får ni se några bilder från gårdagskvällen! Nu ska jag och Victor äta lite tårta och kolla ikapp Tjuvarnas jul. Bisou!








låttips

The xx – Crystalised


shit. bra band!! why havent i listened to this before??

det såg jättemysigt ut utanför mitt rum igår. och nu har jag ju en kamera så inga problem ju!!!!



igår var min dag

åh jag gillar att fylla år. jag kanske är barnslig men det är så himla roligt. man får så himla många kramar och gratulationer! och om man har tur och är lika lyckligt lottad som jag får man fina presenter!!!

Hörlurar - äntligen!!!
Kamera - ännu mer äntligen!!!!!
Bildordbok, fransk-svensk
Hela Sveriges husmanskost, kokbok
Ringar och halsband
Halsduk och pannband
Strumpor och strumpbyxor
Hundboll (Simons idé till aupairfamiljen, dock har de ingen hund.)
Tandborste med magnet
Naturgodis
Vinflaska
Korkskruvsöppnare
Pengar och presentkort

och KRAMAR. Åh kan börja grina för att jag har det så bra. det är fantastiskt. jag har haft en jättefin födelsedag, vill tacka alla som kom ihåg mig. puss








Ska experimentera med min kamera lite senare, på fredag har jag en stor tenta, la grande finale!!!! souhaitez-moi bonne chance!!!



städ och pluggdag





varmt som tusan i köke








jag och mamma sliter jävel för att ni ska få er något gott i magen på tisdag!!!(ps my b-day)

RSS 2.0