min helg

I fredags fyllde Albin nitton år. Vi firade honom på Invito och det var supertrevligt, väldigt fint där asssåå! Kände mig sjukt vuxen i min västklänning och the fact att jag faktiskt var på Invito med kära vänner. Och med min Coca cola haha. Mycket gott var det.

Igår träffades le grand group de français hos My och vi hade det trevligt. Vi spelade galenpanna på franska, jag fick bland andra vara Jesus. När jag trodde att jag visste ropade jag ut i extas (och lesshet kom ej på fler frågor fyfan) ba JAG ÄR MICHAEL JACKSON!! Liksom, brunt hår, ung fast gammal ahha,dog inte på 1900-talet, död. men jaja sen ba okejhehe. Jag körde sedan littt bil till innertavle för att hämta lillebror.

Idag har jag tränat, det var ganska jobbigt eftersom det var ett tag sen. Men nu fan alltså. Sedan skyndade jag hem, städade, skrev klart min engelskarapport som suger b-alle. Efter det åt jag svingod mat som mamma hade lagat, något med färskost i. Oh well, upp till badrummet begav det sig för lite makeup. Det är nämligen så att jag varit på en fotografering ikväll. Maria, en kollega till mamma, har en liten fotostudio och hon tog bilder på mig med en fiol, en cello och typ sånt där, någon hatt. Haha det lät inte bra, tacka fan att ljud inte finns på kort. Jag körde sen och lämnade tillbaka cellon till Karin, tack gummmmaaan!!

Imorgon har jag fet sovmorgon så attee jag tänkte ba amen jag drar till gymmet. och det är precis det jag ska göra. Min älskipälski Malin fyller år imorgon såatte det blir att fira henne, det blir kul :D




när jag ändå sitter här





dag 03

Mina föräldrar

Mamma -
Ja vad kan man säga? kärlek till mamma dör aldrig. Hon e bra som tusan

Pappa -

En riktig liten tokstolle. Haha nej men asso samma här, kärlek till pappa dör inte heller. Också jättebra

puss å kram på er, ni har gjort allt ni kan med mig och ja jag har väl inte blivit en riktig jävel.

mamma har en ny kamera

såatte jag har matat här får ni







dag 02

Min första kärlek -
Sebastian. Vi bodde i samma by hela vår uppväxt. Han var en av de första som hälsade på mig på BB. Mormor har berättat att när jag fyllde tre år friade jag till honom och blev förkrossad när han tackade nej. Jag försökte igen och kammade hem honom på en maskerad i fjärde klass. Vi båda vann utklädnadstävlingen och var tvungen att dansa med varandra precis då han svarat ja. Sedan var vi tillsammans till sjuan eller åttan. Jag kommer faktiskt inte ihåg hur det tog slut den sista gången (han hade gjort slut på sms en gång innan men sedan ångrat sig haha, gulli). Jaja det var inte ett actionfyllt förhållande men ändå något jag kommer komma ihåg.



dag 01

om mig -

Jag heter Linnéa Lundmark. Jag är en tjej på 18 vintrar som nyss tog körkortet. Jag bor på Teg i Umeå med min familj. Vi har en stuga i Kittelfjäll där vi kör mycket skoter och åker slalom. Det är helt underbart där, lätt min favoritplats här i Sverige. Jag tycker mycket om Thailand och Frankrike också. Sedan 2002 har jag spelat piano hos en underbar dam, Elisabeth, och håller även på att kämpa med trummor och slagverk. Annars tycker jag mycket om att baka, for example bakade jag gudomliga kakor ikväll, klassiska chocolate chip cookies och sega russinhavrekakor. fy vad jag älskar russin i kakor osv haha (tjockiz).

Att umgås med mina nära och kära tillhör väl favoritsysselsättningen och jag ska inte börja rabbla upp en massa eftersom att jag säkert glömmer någon eller om någon känner sig ensam osv haha jag vet inte. Men you guys know who you are.

Min framtid är oviss som tusan. Jag ska plugga en massa jävla språk, det är det jag vet. Och resa dit såklart. thats the way you learn the best tror jag. (ps kul att resa också ds).


lite torrt

tänkte få lite hjälp med vad jag ska skriva här så jag hittade en lista på Malins blogg som jag tyckte verkade bra.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


det ska jag väl lyckas med! ikväll ska jag spela och göra läxa osv, känns som att det behövs.

vet ni vad jag såg igår??

Ja gissa vilka jag såg :D:D jag tänkte ba omg there for real!! Kkkkklungan people! jag ångrar som fan att jag inte stanna dem för att sno lite autografer, jag hade liksom min kalender i fickan med en penna där!! åh jaja lätt att vara eftersmart. ändå att de ser så himla komiska ut även när de inte står på scen.

Idag var jag på skolan, hade trumlektion, det var jättetrevligt. har en superskön låt i läxa: Paul Simon – 50 Ways To Leave Your Lover . dock är den ganska svår så jag ska nöta så mycket som jag hinner inför nästa vecka.

Efter skolan drog jag direkt till träna och gick på ett bodysteppass. det var fan jävligt jobbigt hahah.

Nyss drog karin och gabban hem. vi har planerat inför kittelfjäll till helgen! det ska bli svinkul och billigt :D längtar efter att bara få ta det lugnt och åka skidor och basta osv.

imorgon ska jag gå och skälla ut länstrafiken men FÖRST ska jag sova!natti natti på er, pussåkram

veckan

i tisdags var jag med gabban, karin och lova. det var jättemysigt, vi spelade guitar hero, rappa kalja och åt onyttigheter från amerika (frukost = poptarts, asgott ehhe).
onsdagen spenderades på skolan och direkt efter drog jag till träna, sprang lite sådär och gymmade, det var hur skönt som helst. sedan ringer mamma när hon är påväg hem från jobbet och ba linnéa du ska med på spinning! jag hade aldrig testat det förut och jag var väldigt trött sen innan men jag ba vafan vi kör, och fy i satan vad jobbigt det var! plus att jag hatar att cykla på cyklar där man sitter så framåtlutad så att man typ spyr upp middagen. jaja jag klarade mig igenom de 55 minuterna och däckade när jag kom hem.
dagen efter hängde jag med sandra och gabban efter skolan. vi gick runt lite på stan,jag köpte ett tvålfat för 14 kronor, jee. sedan handlade vi mat och gick till sandras mammas lägenhet. vi lagade wok och nudlar med halloumiost. till efterrätt blev det våfflor med glass, hallon och sylt. det var hur trevligt som helst, så himla längesen vi gjorde något sånt!

igår gick jag i skolan igen (surprise) och klockan fyra gick jag till the body shop för en makeuprådgivning. det var jättetrevligt, hon som sminkade mig var superduktig och trevlig. jag älskar att ba sitta och bli "omhändertagen", typ någon håller på med smink eller håret eller sådär. ååååh. sedan drog jag hem och åt middag och efter det skjutsade pappa mig och zigge till carlslid där det var lite förkrök. många goa människor var där. efter det drog vi till 5ive, hahaha vilket skämt alltså. nog för att jag slapp betala fullt inträdespris men okej, inte en JÄVEL var och dansade, det var lite skämmigt. så vi ba jahaaa men okej ska vi dra till corona eller? så några fick skjuts men jag och anton tänkte att vi tar bussen. vi missade den med 6 minuter så det sög ganska hårt. vi bestämde oss för att gå till corona men när vi gått över svingen så ba fy fan orkar inte mer så då gick vi tillbaka och tog en nattbuss hem. ahaha sjukt tråkigt att kvällen blev så men det är ba att tagga till nästa utgång!


idag ska mina småkusiner från junkboda komma hit och vi ska barnvakta dem. köpa godis med dem, ut och leka kanske (kul att det är -25)  och övernattning. blir nog mysigt!


såhär såg jag ut igår





pictures














nu har jag bjudit upp till dans ordentligt.

flippin

nu är jag hemma från kittelfjäll. (till alla er babys som saknat mig). det har varit en resa som gått upp och ner. det har varit otrolig skidåkning iallafall,snöade typ miljarder centimeter under nätterna och på dagarna, fantaaastic var det! jag kände verkligen hur otränad jag är när jag ska pumpa undan all snö, men åh vad kul det var. så ja, jag laddar upp bilder från de senaste tio dagarna om någon dag. nu tänkte jag skriva om allt jag hunnit med sedan jag kom hem igårkväll:
packade upp, städade lite
drog till innertavle och åkte skrana med malin, christoffer, ida, angelica, matte och janna
sov
vaknade
kirrade tvättmaskinen osv
drog till café station och mötte upp zigge på en varm choklad och kladdkaka (åt typ hälften fett mättande alltså)
gick lite på stan, hittade en jättesnygg tröja från hm, jag ser ut som en afrikansk solnedgång och hjälpte zigge hitta en skjorta
bokade makeuprådgivning på fredag, tagga!
gick hem med mor
skottade balkongen (jobbigt)
åt middag
drog till träna och gymmade lite osv (NICE SOM FAN)
duschade
fick besök av malin, julia, christoffer, johan, eric och evert. vissa åt pizza, vi spelade den försvunna diamanten och sedan rappa kalja. detär så jävla kul att spela rappa kalja, lätt mitt favoritspel!!

imorgon får vi se vad det blir, är sugen på att träna och kanske träffa någon kompis.

ni kan få någon bild från fjällen jag tog med min mobil. tagga skolan!


all snö kom under natten, dagen innan fanns ett uppkört skoterspår, pappa skulle köra på det och ba störtade från vägen ner i nysnön. haha och jag körde in i ett träd, nästan två gånger. hatade mig då.

1/1-11

Igår = underbart, ojojoj. god mat, fint sällskap, fina ord.
2010 bästa = körkort, 17 december, 9 oktober, peace and love, kittelfjäll, flytta, underbara vänner.
2011 = kommer bli ännu bättre, studenten, resa, leva livet, vara arbetslös.
Idag = eldar i kaminen, axel sover, åka till backen, kanske köra skoter. hotellet ikväll hoppas jag. bara vara lycklig ska jag vara.

Hoppas er nyårsafton var lika fin som min, och att ert år blir fantastiskt. det vet jag att det kommer bli!! gud har så mycket att se framemot!


Okej egentligen är jag inte för nyårlöften men här kan jag väl skriva några. då är de nedskrivna och kan ej glömmas bort:
- träna
- sluta bita på naglarna
- uppskatta mina älskade mer
- kirra peace on earth, fast nej önskar jag kunde iaf
- spela piano och trummor mer


det får räcka för i år, eftersom jag har 0 självdisciplin så är detta en kamp nog.


GOD FORTSÄTTNING

RSS 2.0