vad jag gör på dagarna

solar

tredje och fjärde

Orkar inte göra en dag i taget, detta internet tillåter inte det. Det är så segt.
Dag tre - åkte skidor, åt dagens soppa, vann i uno, åkte lite mer skidor, drack panaché
Dag fyra - Tog en sovmorgon, lekte med barnen i lekparken nedanför stugan, stekte pannkakor och åt dem på terrassen, skickade iväg ungarna på skidskola och åkte SOLO i 2,5 timmar!! Det var nytt och spännande.
OKEJ tänkte lägga upp en sista bild på mig när jag satt och solade själv men det har tagit mig 2  freeekkin timmar att skriva detta inlägg så nu SKITER JAG I DET. Godnatt, jag ska mysa med mitt burned face nu.

andra dagen i Saint Luc

Jobbigt att kliva upp till denna utsikt.
Vi åkte upp med funiculairen (bra att man försvenskar alla ord, kanske ska säga kabinbana?).
Första bilden på mig i Alperna. Helt okej. Nöjd tjej
Linnéa var på bra humör, jag med då jag kom upp till denna utsikt. Det går inte att få fast på bild. Inte alls. Fast det kanske är bra, för om alla hade känt samma sak som mig då jag såg detta hade alla tappat andan och det är inte alltid så bra.
Vi åkte trång bus navette, skidbuss, men Linnéa var glad ändå. Sötnosen
Tog en after ski på terassen och såg solen gå ner bakom nån random alptopp. Hard life
Jag och Suzanne tog en promenad, köpte bröd till kvällens ostfondue och råkade hamna på en riktig after ski där vi tog ett glas vitt. Riktig after ski var det väl inte, men bra musik och folk fanns iaf. Det var supermysigt. Sen somnade jag klockan tio kanske.

första dagen i Saint Luc

Vi åkte tidigt vid halv 9 till Saint Luc. Jag fick sitta i mitten som var ganska mysigt. Jag fick också vara med på Mumins äventyr.
Och eftersom att Schweiz är så litet så tog det två timmar dit, alltså hann vi ut i backen. Jag var helt frälst av utsikten även då det var molnigt. På kvällen åt vi god typisk alpmat, kokt potatis och pasta med stekt lök och ost, serverat med äppelmos. Konstig kombo, men god. Jag somnade 22.20 som en stock, missade vad jag förstår var en rolig fest igår men jag var halvt med då jag fick x antal sms under natten. Skrattade lite för mig själv när jag vaknade. Det var kul.

min älskling och jag

Jag och Mariann tog en fika när barnen var på voltige, jag är faktiskt allergisk, jag kan inte vara där inne och kolla, säg inte att jag är en dålig au pair :( vi satt faktiskt precis utanför! Det var fantastiskt varmt och hon hade gjort såå goda tomat och mozzarella-mackor med basilika på. Uh så gott. Vill inte ens tänka på dem. För att de var så goda.

den ultimata tjejmiddagen

Jag och Mariann bjöds in på en spelkväll hos Mathias, Rikard och Carl där vi tog med spelen. Jag tog med 'Tjejmiddag' för det var det enda spel på svenska i värdfamiljens spelskåp. Det var intressant. Inte så hemska frågor egentligen. Typ 'När kände du dig sådär extra lyxig? Berätta!'
Hahaha Mathias tyckte att vi skulle se arga ut och posea coolt då vi råkat ta på oss typ samma kläder. Jag lyckades väl inte riktigt. Mariann tyckte att jag såg fett arg ut. Fast jag ser mest bara ut typ. What the heeell am I doing here?

snart är det helg

Och jag står och parar ihop strumpor och dansar med dem till Paul Simon och Gorillaz

aupairträff

Haha mår fortfarande dåligt över hur mycket tjafs det var om hur vi skulle ta oss till kvällens au pairträff i Lausanne. Mathias, Rikard och Carl har en bil. Men vi bor inte på vägen, alltså, jag och Mariann (ni får börja förstå att när jag skriver 'vi' så innebär det jag och Mariann, så mycket som vi hänger), så det blev lite stressigt att köra och hämta oss innan aupairträffen. Iallafall så var jag tvungen att springa från huset till tåget in case de inte ville skjutsa oss, men halvvägs smsar Mathias och ba jo det är okej, gå mot Colombier. Det är en ganska lång promenad men jag var ändå redan uppe i varv så jag ba nu kör vi. Mariann var lite längre bort haha. Men jag kunde inte ringa henne, för jag hade 5 centime för lite och slut på batteri. Usch. Det var kaos i mitt hjärta. Tog inte så många bilder från själva träffen, det blev 3 filmer på mig och Mathias som spelade piano. Men de ska inte ut. Jag skakade för mycket om händerna. Mariann snusade servett. Nu ska jag sova. Är så förbenat trött

yr i bollen/ljustunnel/serietidning/bergochdalbana

beskriver typ hela min kväll. Ingen bra kväll. Men nu är det bra.

22

Jag gjorde asfina pannkakor (pannkakor gills inte i dealen med fastan, det är mat, inte kakor) och tog med barnen på en tre timmars lång utflykt till lekparken. Det var så fint väder

barn och semlor del 2

Jag och Mariann hamnade ensamma kvar i Mathias, Rikard och Carls lägenhet när de skulle äta pizza. Vi gjorde semlor
De köpte hem pizza åt slavarna
Han låtsades hjälpa till
De blev jättegoda. Hoppas de andra piloterna tyckte om dem. Får alltid sån prestationsångest. Men jag tyckte de var goda iallafall.

barn och semlor del 1


Söndag dag och kväll

Nellie lät oss sova till 12 tack gulle och gjorde värsta superfrukosten igen!!! Du är bäst på att göra gröt. Önskar att du var min au pair
Här får Nellie stå och skämmas framför en av alla dessa vendingmachines som fick henne att göra Super Snack aka två olika Kit Kats för endast 2,50. Jag åt en, varsågod Nellie.
AAAlltså godaste pizzan so far.
Vi tog en promenad efter pizzan i Zürich, det var sååå fint även om det regnade.
Jag och Mariann tog tramen till Colombier för en filmkväll. Vi hittade en fin bock att posa framför. Bilderna på mig blev fula. Det var mysigt där. Och här. GOD NATT NU

Lördag kväll

Jag drack grogg ur Nellies tekopp och var jättevarm om kinderna
Vi åkte tåget in till Luzern gratis med Nicolas och Marcel
Han var inte svensk
Orkestrar spelade, folk klädde ut sig till nunnor, kaniner och tamponger och det var fint i Luzern
Nellie mådde bra för hon hade en superplan inför efterfesten. Tror att hon drog den i en timme. Hon gillar bakmix
the gang. Shit vi borde skaffa ett band.
Nellie tvingade mig att baka semlor medans Mariann satt och spelade Mario Galaxy 2 (blev det rätt nu?). Hade ingen äggpensel, då får man improvisera.
Vi chatroulettade till klockan 4 på morgonen, främst med två grappar från Georgia som uppmanade oss att säga B´"burger fime times fast".
Sen gick vi hem. Fan vilket långt inlägg. Läs omoch om igen. Och kommentera. TACK

powernap is the shit


Freitag kväll och Samstag dag

Jag och Nellie sprang som galningar och hann precis med tåget till Regensdorf-Watt
Vi gick genom den mörka skogen till Nellie. Det vågade vi minsann
Sen åt vi jordgubbar och kollade på The girl with the Dragon tattoo. Jag somnade direkt
Nellie lät mig sova till nio, sedan kokade hon gröt och ägg åt mig till frukost.
Vi tog en promenad till Regensdorf City och handlade tandborstar för 2 franc. Jag gjorde.
Vi satte oss på balkongen och åt jordgubbar med grädde. Det var ett helvete att vispa den men Nellie klarat!
We be makin some semlor
Sen tog vi en promenad in till stan igen typ.

vi ska bannemig fasta vi också

Mariann frågade om inte vi svenskar också fastar efter fettisdagen. Jag ba eh nej är det tänkt att vi ska göra det? Så nu tänker jag och Linnea också fasta och vara lika coola som norrmännen! Inget godis (inklusive choklad era schweizerjäävlar, det är faktiskt godis) på 40 dagar från och med 22 februari (28 för Linnea, hon får dispans när hon är i Umeå, det är okej) och inga kakor på 20 (inklusive tårtliknande kakor också). Tror ni att vi kommer fixa det? Jag känner att jag måste börja bunkra upp mitt sockerförråd. Ska nog ta en skål glass.
Edit: om vi bryter mot detta måste vi föra över en hundring till den andra. En hundring. 100 spänn. 13,70 franc. 

Räv i Peseux

Vi såg en räv utanför Marianns lägenhet nyss. Jag är så rädd för djur. Jag hade aldrig vågat gå ut om jag var Mariann. Tur att hon är en riktig viking. Jag ska blogga ordentligt om min helg i Zürich och Luzern, förhoppningsvis imorgon om jag har tid. Suzanne fyller 40 bast så det lär bli full rulle. Jag fick iallafall ett fint avslut på kvällen. Nu kan jag sova gott, när jag väl somnar. Puss.

bröd och grafitti


I Umeå kallar vi alla Rikard för Patrik

I torsdags åkte jag och Mariann på aupairträff i Lausanne. Vi hade det så trevligt med alla au pairer plus fyra piloter från Colombier. Jag tänker nog mest låta bilderna tala för sig själv så får ni hitta på en egen historia. Det är nog bäst för alla. Ps kan säga att jag sov 45 minuter inatt och sprang genom vingårdar i bäckmörkret ds. Psps det finns ingen bild från själva aupairträffen hahaha ds.

Les Brasseurs

Jag och Mariann åt på donken idag. De säger maccern i Norge. Det var gott. Dyrt så in i helvete. 27 franc för två menyer. Shit ska inte äta där varje dag direkt. Men jag var ju trots allt ledig idag. Sedan gick vi vidare och mötte upp Jonathan avec potes (kompisar haha så fult ord) på Les Brasseurs. Där tog vi en stor öl som vi glömde betala för kom vi på halvvägs till tåget haha. Det löste sig iaf, är skyldig honom pengar nu men ja.
Väl på tåget satt en kille med skidor+allt det andra man har när man åkt skidor. Han hoppade av på min station och gick neråt där jag gick upp mot vägen. Vips när jag nästan var hemma gick han framför mig. Jag hade sååån lust att fråga hur i hela friden han kunde ha hamnat framför mig, särskilt med all den packningen. Men jag vågade inte. Log bara lite diskret bakom min halsduk i snövädret. Det var inte Kalle iallafall.

nyponsoppa

Idag sov jag till halv två. Helt sjukt med tanke på att jag inte la mig så sent. Jag fick två våfflor och lite grönsakssoppa som jag gjort själv till lunch och nu dricker jag nyponsoppa med mandlar i (tänkte det borde ju funka med mandlar istället för mandelbiskvier) och äter cypersk (cyprisk?) ost.

io sono una pipistrella


my valentine

Man kan lätt säga att Mariann var min valentine idag. Vi hade det dritkoseligt (supermysigt) på vår playdate som vi körde inomhus idag. Nog för att det var varmare idag, men barnen lekte själva där ute och vi daltade med lilla Faustine som är ynka två månader. Adorable!! Linnéa ville bli jeune fille au pair och Mathéo ville bli jeune garçon au pair när de såg henne. Det var tänkt att jag och Mariann skulle ut och äta middag med två grabbar från hotellskolan i Neuchâtel men planerna ändrades ganska hastigt och jag drog efter tio till The King för att hänga med Jonathan och.... Juju. Jean joel. Vafan hette han. Jaja. Det var jättetrevligt och jag fick öva min franska hela kvällen! Nu sitter jag på mitt tysta rum, har precis ätit upp en skål med glass och lite äpplen, ska avsluta med min kopp apelsinte och sedan se en film! Hoppas ni haft en fin alla hjärtans dag. Puss

nellies bilder från helgen



kakor med russin

Jag älskar allt med russin i. Russinet känns som en Kinder ägg-överraskning. Jag och Linnéa bakade iallafall småkakor idag med russin, havregryn, hasselnötter och kokos. Freeekkin goda.
jag kan inte göra GIFs. Hur gör man? Här är iallafall receptet

i hate mondays

Har en inge bra måndag. Fast snygga tights som jag fått av Mariann

Neuchâtel est mort le dimanche

Vi åkte tåg in till stan (ingen skymt av Kalle) och träffade Ana, en au pair från Zürich, för att ta en kaffe. Jag tog en Café viennois, lätt goaste.
Sen gick vi på en liten promenad och till ett nytt café. Det är det man kan göra på söndagar. Äta. Hela Schweiz är typ stängt. Jag drack iaf ett fruktte som var knallrosa. Och gott. Åt en foccacia med getost och skinka och kronärtskocka.
Nellie och jag åt gröt och ägg till middag, sen slöade vi. Hon tog tåget hem 19.24. Jag var avis på henne som fick åka tåg. Jag hade gärna åkt tåg i några timmar.
Jag och Mariann blev bjuden på vin och pizzaparty av Yanick, han var killen som snackade med vakten när de hade hittat min plånbok, milles mercis!! Det var trevligt men lite jobbigt att bli bjuden på vin och mat. Man är ju skandinav, direkt man blir bjuden känner man sig skyldig.

försvunna saker ggr 2 ce weekend


Jag satt barnvakt på fredagen men barnen hade somnat när Nellie kom vid nio. Vi pratade med Mariann på facebook/skype, käkade mozartkulor, bananmuffins och drack te. Avslutade kvällen med Det liv vi lever, projektet från första gymnasiet. Oh my. Var vi så dåliga liksom hahaha.
På lördag åt vi jättemycket frukost - och åt pizza max en timme senare haha. Nellie var djupt besviken på Ovomaltine-chokladen. Tror den har förstört hela varm choklad-framtiden för henne. Mariann kom och vi åkte buss in till stan. Där shoppade vi typ lite, glass och vin och kläder. Inte kläder för mig, can't afford it.
Vi kom hem och åt apelsin och la ut glassen utanför mitt fönster, mitt egna kylskåp typ. Vi åkte buss och när vi klev på bussen sa Nellie "Snygg kille där bak i bussen". Här i Schweiz finns inte många snygga killar så när man väl ser en säger man det. Men vi sa ju det på svenska. Jag hörde inte att hon sa det så när vi klev av på ändhållplatsen som är mitt arrêt sa jag ganska högt "Ja kolla han var stilig alltså!! Han förstår säkert vad jag säger bara för att jag sa det så högt". Han vänder sig om och säger "Är ni svenskar?". VILLE SJUNKA NER I JORDEN. Han hette Kalle. Han måste bo nära mig. Men han sa inte så mycket mer än lycka till med din franska. Han var fortfarande stilig.
Mariann kom tillbaka med lite rosévin och vi drack glassdrinkar. Eller först åt vi färsk tonfisk med tortellini och sparris. Shit kan leva på sparris.LOOOVE it.
Mariann gjorde min frisyr och jag sminkade henne. Hon var svår att sminka. Kunde inte sitta still. Ba skrattade.
Vi köpte jordgubbar för 2 franc typ. Så jävla gott.
Dansade lite med Linnéa. Hon ville ju också va med på tjejfest.
Vi drog på Café du cerf för happy half hour. Julien i bakgrunden fick prova snus. Haha. Han var trevlig. Han tyckte det var konstigt att jag och Nellie delade en öl tror jag. Hans kompis hette Lars. Lars! Svenskaste namnet ever.Han frågade om jag kunde tyska. Jag sa Ich bin eine Kartoffel.
Vi drog på Rodolphe och dansade på borden, jag tappade bort min kofta men hittade den igen (annars hade jag inte suttit här nu, det var svinkallt). Jag beställde en fräsch drink och fick vodka med äppeljuice för 12 franc. Ripoff
Vi mötte upp Adam, Oscar, Pim och en massa andra från IHTTI och hängde på någon bar i typ 30 min max, sen blev vi utskickade. Efter det drog vi till Soho. Worst motherfucking place ever. Vi dansade där, och vips var min plånbok borta. Jag bröt ihop, folk stod och kollade på mig och försökte få mig att le, jag ba grät. Jag var så jävla arg. Arg på tjuven, på mig, på faktumet att vi faktiskt gick dit. Jag gick itne till vakterna, de kom fram till mig. Jag fick prata med vad jag förstod var managern. Han ba "Vi har satt upp tre lappar på tre olika språk om ficktjuvar, så sorry". Typ. Det var en timme kvar innan nattbussen skulle gå kl 04 men jag hade noll lust att stanna kvar där. När jag och Nellie gått en liten bit kommer Mariann springandes med en svart sak i handen. Det var min börs!! Fyfan vilken lättnad. De hade tagit alla kontanter och mynt, typ 30 franc. Inte the end of the world, tur att de inte snodde mitt VISA-kort med mycket mer pengar på än 30 CHF. Uh. Aldrig Soho igen.
När jag och Nellie kom hem kokade vi varm choklad och åt mackor och en kaka. Har aldrig gjort mat så tyst haha. Det var min lördag. Så konstig. Bra. Dålig som fan.

such posers / Mariann

Jag har haft en sjuk helg. Massa bra saker, massa dåliga saker och massa bara. Saker. Jag ska vänta med att lägga ut bilder tills jag fått alla samtliga som togs av båda Mariann och Nellie. Kan bara säga att jag aldrig ska gå på Soho igen och att jag måste skaffa mig lite självdisciplin och laga väskan direkt den går sönder och inte vänta tills någon snor min börs ur den innan jag fattar nåt. Jag är helt slut nu. Ska krypa ner i säng och bara. Uuh. Sova som aldrig förr. Natti
ps de hittade min börs. Utan pengar, men med alla kort.

mysymysy

vi facebookvideopratar med mariann. Nellie gillade mina bananmuffins. Vi ska se på Det liv vi lever (föreställning från ettan i gymnasiet) i våra sängar. Guten Nacht!

fika i lausanne

Jag har tagit med mig kameran flera gånger till aupair-träffarna i Lausanne men aldrig fotat. Så igår gjorde jag det. Det är mysigt där borta. Och vi fick hembakta bullar. Sweet loooard.
När jag åkte tåg hem satt jag och smålog för mig själv. En massa främmande människor pratade med varandra, det händer inte i Sverige. Det slutade upp med att jag satt och pratade om båtar, förorenade hav, Schweiz, Sverige och film med en man som tydligen var regissör. Jag fick hans visitkort för han ville skicka mig en utbildningsfilm om Schweiz han har gjort för europeiska studenter. Har inte vågat maila honom än. Vågar jag ens senare?

dubbellinnéakulor aka mozartkulor

Fick i uppdrag av familjen att göra något av mandelmassan ohc nougaten de haft i skafferiet sedan jul. Googlade på mandelmassa ohc nougat och fann mozartkulor. Vi döpte om dem till Linnéa och Linnéa-kulor. Hoppas de blir goda.

bättre bilder

Här är ponchon jag köpte för 20 franc.
Och en kjol jag köpte för 5 franc!!! Fett värt va?

mitt egna indiantält

Köpte jag för en 20. Två nagellack för 1 franc också

hårfärgning, film och mannagrynsgröt till middag

Haha ser ut som att vi suttit på exakt samma plats sedan klockan 16. Vi har typ det. Jag hjälpte Mariann färga hennes hår, det blev fint. Hon kom med choklad och jag bjöd (egentligen Suzanne) på morotskakemuffins som var sjukt goda. Vi såg först på Chocolat, sedan The Perfume. Mannagrynsgröt var det jag vågade bjuda min gäst på. Nu är jag supertrött men jag känner mig själv och lär inte somna på ett tag. Puss

pubquiz på cerf


Saker som jag saknar


3 fakta om mig

Jag älskar när det är klumpar i mannagrynsgröten
Jag har scannat mina hårtoppar efter de klyvna sedan 8e klass
Jag äger på att starta brasor
Det är nog det jag saknar mest i Sverige. Kittelfjäll. Bastustugan. Där jag brukar fastna framför elden i timmar, bara tittandes in i kaminen. Åh. 

jag är fan kung på update

Nu kör vi!! 200 sidvisningar idag, vet inte om det är mycket i era ögon men i mina små halvblinda ögon är det större än världen! Idag har jag och Linnéa gjort en utflykt till baksidan av gården där vi låg och solade på en stor plastkasse (man måste improvisera när de varken har skranor eller liggunderlag eller renskinn här) och drack varm choklad.

känner mig som en 70-talist

med min nya frisyr. it's uncontrolable

förra onsdagen

Har ju halkat efter i och med att mamma var här hela helgen. Så nu kommer lite bilder från onsdags och vår typ playdate när vi åkte till Musée d'ethnographie

funny girl


söndag med mamma

Bild 1 - vi tog bussen in till stan. Idag var det också svinkallt. Kallaste helgen på 12 år haha
Bild 2 - vi tänkte äta brunchbuffé på en mysig restaurang med där var det fullt så Prestige Bar fick duga. Varm choklad och croissanter går alltid ner
Bild 3 - där är förresten min nya frilla ye
Bild 4 - vi gick en liten promenad till tågstationen där den enda öppna mataffären på söndagar ligger
Bild 5 - och passerade ett fett coolt hus
Bild 6 - sen åt vi sushi på Hotel Beau Lac. Godaste sushin hittills!!
Bild 7 - blev ensam kvar i Schweiz med lite gratisgodis. Men också med fina minnen!!!! En så himla bra helg. Ska inte skriva för mycket känslomässigt då börjar jag grina. Tack mamma för i helgen!!! Älskar dig återigen

lördag med mamma

Bild 1 - klev upp tidigt och körde till Gruyère
Bild 2 - där var det inte så fult
Bild 3 - vi gick in i slottet och chillade
Bild 4 - försökte hoppa så att min ansiktsspegelbild skulle komma i huvudet på rustningen. Det skakade i hela chateau hahah
Bild 5 - tog mig en funderare
Bild 6 - haha skrattade lite när jag såg denna bild. ser ut som en tavla på riktigt
Bild 7 - möblerade om i mitt rum, med nypianot i centrum
Bild 8 - jag om jag vore ett rådjur
Bild 9 - vi chillade ute i trädgården
Bild 10 - vi åt raclette på gruyèreost. Mmmm
Bild 11 - jag körde heeele dan
Bild 12 - vi tog oss till Cailler-chokladfabriken och fick gå en upptäcksstig (?) liknande Willy Wonkas. Det var coolt
Bild 13 - mr Nestlé som cyklar? Inte vet jag
Bild 14 - vi fick gå in där de gör choklad och kolla in råvaror osv
Bild 15 - sådär gör de Branche, Schweizs mest kända choklad tror jag
Bild 16 - sen blev det chokladprovning. Det tackar jag inte heller nej till nu
Bild 17 - några randoms stod och gjorde egen choklad. Jag och mamma fick inte vara med
Bild 18 - men vi fick handla iaf
Bild 19 - största chokladaffär jag sett hittills iaf
Bild 20 - vi körde vidare mot Charmey. Tacka gudarna för den brittiska GPSguiden
Bild 21 - där badade vi i tre timmar och detta var den enda bild därifrån typ. Det var gudomligt skönt. Om ni har vägarna förbi Charmey, tips = åk dit

fredag med mamma

Har haft en så mysig helg med mamma. Älskar dig mamma
Bild 1 - vi åkte spårvagn till stan, första gången för oss båda i schweiz fniss
Bild 2 - åt lunch på l'Aubier, soppa avec le blé (typ gryn), ett ostfat och lite bröd. Klippte håret därefter och mamma växlade pengar
Bild 3 - vi missade precis tåget och satte oss på stationen och tog ett glas Neuchâtel blanc
Bild 4 - vi åkte till La Chaux-de-Fonds på det internationella klockmuseet
Bild 5 - så stor är en man i universum (typ tror det var nånting sånt)
Bild 6 - nya klockan från Rolex
Bild 7 - gamla världstidsklockor
Bild 8 - vin chaud på en mysig pub. Det var kallt som satan. Ute alltså
Bild 9 - åkte tåg hem
Bild 10 - blev bjudna på en gomiddag med familjen. Tackar inte nej till den där mackan nu

myskväll

Idag ska jag ta mig en tidig kväll för imorgon kommer mamma och hälsar på!!! Hon är redan i Tyskland. Åh så kul. Snart ses vi mamma!!

åh så underbart!

Tack mormor och Sonja för de fina kommentarerna, blir jätteglad!!! Och tack mormor, du är en räddare i nöden, nu kommer en köldvåg så vantarna behövs verligen! Hälsa Ulla tillbaka.
Igårkväll åkte jag och Mariann till Bar des Arcades för att ta en kaffe. Vi båda saknar nog den skandinaviska fikakulturen. Cappucinon smakade bra. Det var ett mysigt ställe och kan lätt gå dit igen, det tar kanske 25 min att gå från mig och bussarna går hela hela tiden på 5 min. Vi gick vidare till Bar 17 där vi tog en öl och fick lite snacks.
Jonathan kom och hängde med oss efter någon timme. Det var ypperligt. Glömde kameran. Men det var mysigt.
Idag knackade det på dörren. Det var en DHL-kille, tydligen ny på jobbet, om jag förstod honom rätt. Jag fick skriva under på en skrivplatta och han sprang och hämtade ett paket. Jag stod inne och väntade och hörde hur han kånkade på något stort. Vips så har jag ett piano här! FETT NICE. Åh äntligen. Nu hoppas jag Elisabeth blir glad också. Här ska inte glömmas nånting.
Såhär ser jag ut när jag sitter vid datorn

RSS 2.0