Toulouse

Förlåt för sämst uppdatering. Jag har hunnit vara utomlands en gång till och jobbat lite. Här kommer fler bilder från Frankrike, sedan ska jag börja med bilder från Mallorca!


Jag och Karin kom till Toulouse ganska sent på kvällen ohc hade kollat in ett hotell som verkade nice. Det vi inte visste var att man skulle boka, det var ju faktiskt fredag. Alltså när vi kommer dit är hotellet fullsatt och vi får smått panik då vi promenerat en bra jävla bit till hotellet som inte låg särskilt centralt. Vi fortsätter gå mot några hotell som receptionisten tipsade oss om. Det första hotellet hade guldportar och så många stjärnor att man blev blind typ. Dit gick vi inte. Vi hittade tillslut ett mysigt hotell som inte kostade särskilt mycket och eftersom att det var midsommarafton gick vi och köpte öl, chips och godis och firade på hotellrummet med tysk Eurosport och varsin dubbelsäng. DET ÄGDE








Vi hade det underbart i Toulouse, att sova på hotell, köpa frukost på en grönsaksmarknad bestående av vattenmelon och färska croissanter, ätandes bakom en katedral där de efter en stund bar ut en kista. Det var begravning. Jättekonstigt. Vi kände oss så fruktansvärt malplacerade, men det var kul, där satt vi och slabbade melon och de stod och grät(inte kul egentligen, tappade matlusten lite). Fyndade en ryggsäck(tur som fan att den rymdes i min kånken haha, vet inte hur det gick till egentligen). Det stora torget var tusen gånger finare än det i Bordeaux och vi hade det bara bra. Efter det drog vi till Perpignan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0