studiohelg

Förlåt för seg upppppdate. Ni ska få lite bilder från förra helgen vi spenderade på skolan. Blev sammanlagt 20 timmar, det är fan mycket av kursen haha. Vi spelade in en av våra två låtar i livestudio, riktigt kul (när det ville funka hatar teknik!!!!!!!!!). Det är Tobias bilder.








haha lite less, gotta love it


imorgon har vi prov på universum i naturkunskap, tagga tjejer!!

dag 10

Det här hade jag på mig idag -






NYC hood (pappas gamla)
Cheap mondayjeans
Mössa från HM
Strumpor från mormor

bilder





Maria Westling
Maria Westling flickr

morgondagen

Jag har en liten överrenskommelse med min pappa. Om jag får MVG i ett ämne blir jag bjuden på lunch. (lite orättvist med tanke på att lillebror får lunch om han får MVG på ett prov, men jag är inte bitter). Jag har kammat hem två luncher varav en ska avnjutas imorgon på Great Eastern, blir gott!

Ikväll var jag och tränade, sprang så långt jag aldrig sprungit förr. Kanske inte låter så mycket för er men jag sprang 6 km och spurtade de sista minuterna. Jag tror att det satt i faktumet att jag lyssnade på dubstep while running. Fyfan vad peppad man blir, det är pepp nedtryck i en mp3-fil.

Jag ska träffa Linda imorgon och förhoppningsvis göra klart det praktiska på vårt PA-100, sen är det nog dags att börja skriva på rapporten......... guuuuuuuuuuuuu. och justdet ska typ ha franskaträff!
sleep tight little arrows


långt hår har jag fan fått!

långkalsonger

fick assnygga långkalsonger av mamma idag, puss på henne!! funderar typpå att använda dem som tights på riktigt





dag 09

Min tro -

Har inte så mycket att säga om detta. Tror på, ibland inget, ibland någonting. Jag tror på att man kan göra det mesta men allt ändå inte är möjligt (optimisten). Hahaha ojoj, jag tror på att.. Det finns någon kraft, som är större än oss, och den nyfikna människan kommer aldrig få veta. Kanske är lite hjärntvättad av Avatar, men man måste få tro huh? det är ju det det här inlägget handlar om.


Idag är det måndag, inte något spec alltså. Jag har bakat en paj, den ser fett god ut! Väntar bara på att mamma ska komma hem från Stockholm, sen ska jag bjuda påren! här får ni en bild jag just tog. Lite jobbigt att lägga ut en bild på den utan att ens smakat. tror den är god, paj går aldrig fel.




ahahah stod och löjlade mig framför kameran:

sen ba en till:

en halv sek efter detta så ba:

dag 08

Ett ögonblick -

Oj sjukt svårt. Har varit med om några ögonblick i mitt liv. Någonting som dyker upp direkt när jag tänker på detta är ju Thailand. Okej, kanske lite uttjatat med Thailand men det har varit så jävla underbart när jag varit där, jag vill tillbaka varje dag. Jag kommer inte glömma hur det var - det första doppet. Vi hade varit vakna hela natten, sov på bänkar för att incheckningen inte hade öppnat ännu. Dagen grydde och vilken dag. Stört fint väder, och äntligen fick man bada! Typ varmare i vattnet än på ytan fyfan åh.





La bière

Igår drog vi och käkade pizza. Vi var ett gäng på nästan tio pers, och beställde pizza från Pizzeria Aveny. NEVER ENTER THERE. ALLTSå fyfan vilka loosers. När vi kom dit skulle Christoffer hämta sin inbakade pizza. De hade "hört fel" och  gav honom en cappriziosa eller hur det nu stavas. Det var kasst. Sedan skulle Malin ta sin pizza. Hon fick rätt pizza men för lite växel tillbaka, istället skulle hon ta lite sallad! Amen okej sen skulle jag få min pizza. Den kostade 55 och jag fkck tillbaka 30 kronor i enkronor!!!! AAAAAA och jag ba men jag ska nog ha lite mer växel, De ba ta mer sallad. OCH DEN DÄR JÄVLA SALLADEN SMAKADE BAJS. Jessika fick fel pizza också och ja vafan var det mer, alla fick för lite växel och all växel var i enkronor. De tog inte kort, man ba hm okej jätte jätte bra gumman. En liten unge stod i kassan.

Jag slopar den pizzerian iallafall. Men pizzan var helt ok.

Idag funderarjag på att träna. Känns längesen, eller, det var i förrgår men här ska det ju bli ändring!! Ska också se om Sandra och Alex kan komma över så jag kan instruera dem hur min nya låt går. Usch hahhaha.







saturnus dag

tjabbbaa!
idag ska jag följa med pappa på någon skotervisning i Haddinge(n?) men vettefan om jagvill köra runt som en idiot där. Jaja jag ska senare hänga med malin, christoffer och jessika, vi ska typ d-ra på en fest på mariedal, kan bli kul! nu ska jag äta något ha en rolig lördagskväll pussgurkor

bowling och godishuset

Idag spelade vi i caféterian och jag blev jättenervös. Liksom, innan kändes det inte alls jobbigt att spela hit me baby one more time, men när vi hade soundcheckat klart så ba come ma lady come come ma lady, youre ma butterfly sugar nånting, alltså fjärilar i magen. Jag spelade väl sådär men tydligen såg jag sjukt omotiverad ut och det sög ju, men bättre lycka nästa gång fan!

Jag åkte buss hem från skolan efter en tre timmars lång naturkunskapslektion och gjorde världens starkaste gryta, det brann i gommen på oss.

Sedan drog jag, pappa och victor för att spela bowling. Värsta vardagsnöjet ju. Jag vann första serien och kom på delad förstaplats andra serien, kände mig fett bra! men lite läskigt är det för det känns som att tummen ska slitas av. ja nog har jag små fingrar men alltså hålen är fan mini, tänk att slita av tummen vid leden!!! skönt. skulle fan inte bli en strike heller alltså. ett klot kan ej rulla rakt med en tumstump i. Sedan driveade jag till godishuset och vi köpte en godispåse. ahha och jag som skulle träna ikväll. Jaja he får bli imorrn innan skolan! Nu tittar vi på Landskampen (haha för jag är ju SÅÅÅ sportintresseraD!) och ska väl, sova sen, som vanligt. hewwwwwjdå

dag 07

Min bästa vän -

Alltså det här suger. Jag har så sjukt underbara vänner och jag vill inte lämna några åt ödet. Men alltså, jag och Malin, vi har känt varandra sedan jag inte kan komma ihåg. Hon finns alltid där och även fast vi inte hänger stup i kvarten så vet jag var jag har henne. Med Malin har jag alltid roligt och jag har så sjukt många minnen med henne, jag vet knappt var jag ska börja!

Jag kommer ihåg första gången vi snackade med varandra på telefon utan någon speciell anledning. Hon var typ.. I Grekland, Spanien? tror jag. Iallafall - det var ganska mycket fördröjningar mellan vad vi sa och vi sa inte så mycket av värde. Haha det var så himla roligt för att det var så awkward. Men nu äger vi på att prata i telefonen. Inge awkward längre (Y).

Vi har åkt på många utflykter tillsammans, som till min stuga (där hon låg i feber hela helgen gummsan), till mormor (där hon fick en infektion i lungan hahaha, vad är oddsen) och till stockholm. Även till hennes stuga och säkert en massa andra ställen jag inte kommer på just nu.


Malin är en vän som jag älskar och det är faktiskt ett starkt ord men med sann innebörd! Puss påre





hahahaha kommer du ihåg detta? så hemskt

dag 06

Min dag -

Min dag började med gymmet. Jag sprang lite (målet var att springa i typ 40 minuter men jag fick fucking mjälthugg efter typ en kvart så jag ba jahapp) och gick sedan till gymmet. Drog hem, gjorde en god smoothie och stekte två ägg som jag la på mackor. MUMS. Jag drog sedan på skolan för att repa, vi ska spela upp i cafeterian på torsdag förmiddag. Det blir något ni inte vill missa så you better be there! Ptja, sen sååå... eh, justdet, jag hade musikproduktion och blev lite arg men tack och lov så har jag världens bästa mentor så han styrde upp litegrann och ikväll har jag suttit och skrivit på min låt, har typ hela formen klar (känner mig impad.) ÄVEN TEXT OBS suger på text men alltså kändes ganska bra! ska bara ragga musiker som vill spela låten i studion om någon vecka.

Jag gick upp till skåpet och fick något psykbryt (hoppas du inte tog det personligt Ruben, du hade inte gjort något fel, det var bara jag som blev fett nervös av någon anledning, började skaka och helt sjukt vare iaf). Gick sedan till engelskan och höll i en lektion på 20 minuter. Det gick ganska bra, hade inte förberett särskilt mycket (säg ingenting till lärarn) och alla verkade tycka det var roligt att tolka mellan varandra (alltså höll en lektion om vad en tolk gör osv).

Tog sedan bussen till stan och vidare till Carlshöjd där jag hade pianolektion. Gick helt okej, eller, faktiskt rätt bra. HEJA MIG eller något. Ikväll har jag ätit god mat (älskar blomkål fyfan vad gott det är) och spelat en massa trummor och skrivit på min studiolåt. Nu ska jag sova, got a big day tomorrow!(låter som att jag ska ggifta mig, det är en helt vanlig dag imorgon på skolan hejrå)

dag 05

Vad är kärlek? -

Kärlek, det är.. något man känner. I magen, hjärtat, kinderna, fingrarna. Hela kroppen. Något bra. Det finns så många kärlekar. De jag värderar högst är kärlek till familj och vänner. Jag är så jävla lyckligt lottad och jag borde uppskatta det oftare. Ytterligare kärlek är till "materiella" saker, som till exempel musik, platser och fritid. Skidor. Åh, jag vill åka så otroligt mycket just nu.

Det finns ett uttryck som lyder: Man måste älska sig själv innan man kan älska någon annan. Så är det, och jag önskar att det kunde hända över en natt bara.

Kärlek - underbart
Älska - starkare ord än vad jag någonsin kunnat ana




thailand - har aldrig varit lika lycklig som där

dag 04

Det här åt jag idag -

Imorse gjorde jag havregrynsgröt med lingonsylt och en smothie med fil, mjölk, blåbär, hallon, björnbär och apelsin. mums alltså. Sedan till lunch, det blev typ inget, makaroner haha. Middagen bjöd fina sofia på, vi var ute och åt på Ronyas, blev buffe, käkade typ en pizzabit och lite sallad och sånt gott. Annars har jag ätit ananas, mango, kiwi och vindruvor doppade i choklad hela kvällen. vatten har jag druckit = älskar vatten. ingen klarar sig utan vatten okej!




några bilder




Maria Westling
(hennes flickr)har fotograferat.
dandandandan tarosekedan, dandandandan tarosekedan, tarosekedan, tarosekedan, dandandandan, yo ga tana!

corona och yamato

Igår vad jag på corona. Vi började kvällen i Innertavle med tacos och lite förförfest. Gott och mycket trevligt. Sedan drog vi innan nio haha till corona och kom in typ först. Köpte min första drink evah! inte så god men då vet jag till nästa gång. Träffade jättemycket folk och det var skitkul!

Idag klev jag upp tidigt (tio men det var tidigt med tanke på när jag somnade) och promenerade till Idun där jag fick vara med på en workshop med Yamato - drummers of Japan. ASHÄFTIGT blev fan svettig!! helt slut i rösten och i kroppen, kommer nog få träningsvärk. Vi fick lära oss något basic komp under en timme och lära oss att skrika som idioter, det var jättekul alltså.

Ikväll blir det middag ute med Sofia, vi får se var vi går, kommer inte ihåg om hon sa något ställe hehe men det löser sig! Sen ska jag åka bil med henne for the first time blir coolt, för att åka hem till mig och käka frukter och chokladfondue och bada bubbelpool och titta på avatar! så jäääävla skönt mysigt osv!! nu ska jag typ, fika något, sedan städa KUL!!

här får ni en bild på några av de jag spelade med idag, eller det var fyra av dem som spelade med oss


Mattias Fransson

Idag stod jag i kön för att handla lite på Ica Gourmet här i stan. Jag står i kön och tar fram alla pengar (är sjukt nojig och tar alltid fram plånboken och rätt summa en timme innan ungefär) när jag ser Sven björklund (Agneta och Lars Stenberg i Ingen bor i skogen) rusa in! jag ba OMGOMG ska jag gå in igen när jag handlat och jaga honom??? När jag betalat och stoppat ner handligen i väskan tar jag fram min kalender och penna så att jag är beredd ifall någon kommer ut igen. Amen då ser jag Mattias Fransson (Hans-erik och Mikael djurbarnet) betala i en kassa!!!!! Shit tänkte jag och går sakta mot honom när han precis packat ner all handling i påsen. Jag kliver framför hans väg och säger:
- Hej, får jag störa en liten stund.
- Jaaaaaa? (sjukt skeptisk och blyg)
- hehe eh hihii får jag din autograf?
- oj.... jo, ja jo absolut haha -tarpennanochkalendernjagläggerihanshand-
- hehe ja alltså har sett er en gång förut och stannade inte och ba FAN tog ingen autograf..
- hehe jaha hehe
- eh ja men,,, jag ska iaf se er föreställning på torsdag (sluddrade nog lite var lite nervös)
- jaha men vad trevligt. hoppas du tycker om den. själv vet jag fan inte vad det ska bli av den haha. (här stod han och höll i kalendern när han skrivit klart och ba... ja alltså jag vet inte vad jag ska skriva mer.. han stod ganska länge utan att skriva.)
- ja men det löser sig nog, det blir bra! -påvägattgådärifrån-
- ja nog tror jag det, ha det bra!

IMORGON SKA JAG SE DEM PÅ RAD FYRA!!!!! TAGGA



hallå hör upp behöver tips!

Nu är det såhär att jag har blivit förfrågad om en fotografering där en makeupartist ska sminka mig, hur jag vill. Heeeeeeelp det finns ju typ inga gränser, är det någon som kan tipsa på något coolt/snyggt/fränt/bra/färgglatt/gulligt/fult/okej inte fult.

Även kläder osv, skicka (skrev skinka innan hahah) lite inspiration är ni gulliga!

RSS 2.0