Sista Mallorca




Vi firade Cecilia på hennes födelsedag


Det var en fin restaurang


Det var den godaste chokladmousse jag någonsin ätit, och anar kommer äta, i hela mitt liv, den får faktiskt äran att avsluta min resa i Spanien.



Kommentarer
Postat av: Erika

Den var så jälva god så jag dog typ! :)

och du var jättefin med läppstift och den västen sista kvällen!:D

2011-09-09 @ 16:43:30
URL: http://aldentorp.devote.se
Postat av: L y d i a

svar, Oh, merci beaucoup, merci! HAHA. (Kan ju alltid låtsas att jag kan franska, frågade i själva verket syster om stavning och hela kalaset, höhö...)



YÄÄ, typ en hybrid-pinne höll jag på att säga, men man säger inte att djur är hybrider, haha, bilar är hybrider, djur är.. Eh, vet inte. Pass. Men du fattar va ja menar. Coolt i alla fall!



JAAAA DE GÖR VI!! Lätt! Då får du känna dig extra duktig och äga ut mig och jag... lär mig, förhoppningsvis. Typ sitta på café i oändligt många timmar, utbyta några franska meningar (jag kan typ, hej jag heter lydia, men de vet du ju redan att jag heter haha, så kanske inte så givande konversation) men främst catcha up sen sist!!! För i helvetes alldeles för länge sedan sist!



TRE JOBB?! Are you crazy woman?! Holy bananas, men är det enklast kanske att du hojtar när du har en eftermiddag/kväll över? Jag har rätt slappt schema och jobbar ju när jag vill så ^^,



Skolan är.... Det är ju fortfarande Midgård, helt frekkin underbart alltså, men saknar alla mina 92'oooorr!!! :(



KR@MIZzzZZZzzZ (Hej jag är fjortis hahaha)

2011-09-09 @ 21:28:42
URL: http://lydiajosefine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0