the studio





search for peace



jättegammal bild tagen av Annika

Nu är det inte särskilt roligt väder ute och jag längtar verkligen tills jag får riktig vinter. Då ska jag åka förjävligt mycket slalom och skoter, det kommer bli så kul!!

Ikväll hade vi jätteroligt på Norrlandsoperan. Vi invigde jazzfestivalen och avslutades med en väldigt fin duett av Albin och Lo. Nu ska jag sova, längtar tills imorgon!

Natti

Männen i mitt liv

Detta är my men, i okronologisk ordning, alltså, bli inte ledsen om du står som nummer tre, du kanske är etta ändå???

Pappa Örjan - Det är väl en självklarhet. Han är tuff och spelar trummor, jag vill bli lika duktig som honom en dag. Han kör skoter. Ibland kan han tjata om att det är stökigt på mitt rum eller att vi inte hänger lika mycket tvätt som vi borde (vi=jag och min lillebror som också är en "man" i mitt liv).

David - Min mentor. Så jävla skön man alltså. Har råkat kalla honom pappa vid flertal tillfällen. Han är omtänksam och väldigt rolig. Dock kan han smita iväg under lektionstid och hitta på andra saker he finds more amusing.

Idol-Geir - Comeeeeon han är ju grym. Jag vill att han ska vara min gudfar. Jag har ingen sådan och han skulle passa perfekt, då kan vi jamma!!!

Sedan finns det ju en ganska söt pojke jag kan berätta mer om senare :]

Nu ska jag typ, läsa Musikmakarnas Handbok! Det kan komma ett inlägg om kvinnorna i mitt liv men det kommer bli många. Ojojoj. Kramis






sen så ska jag inte glömma min lilla ögonsten Milton

these are my darlings









jag tänkte att jag ska bjuda lite, bjuder å era vägnar också tjejer, men alltså det finns värre bilder men jag vill skona er

hejhej förlåt

ber sincerely om ursäkt, jag är skitdålig på att blogga :( jag har knappt tid att sitta vid datorn (okej kan väl hända på skolan lite men vikarien på svenskan skällde ut mig i fredags ahahhaha:( hon ba det där ska du INTE göra nu!! jag ba heh ne okej............. ) iallafall min helg =
fredags provade jag gå på catwalken inför lördagens modevisning, det var spännande! efter middagen åkte jag till axel, vi typ, såg på idol (PANIKEN NÄR GEIR HÄNGDE LÖST), såg på Horton, kanske fem min, sen såg vi lite på forrest gump. Vi var ganska dåliga på att se film så vi somnade istället. På lördagen vare panik till sanna och vidare till sagateatern. Vi blev sminkade, håret gjordes, vi satte på oss kläderna, stod och väntade på vår tur bakom skynket. Jag har aldrig varit så nervös tror jag. jag skulle gå ut först och när ajg gick ut slutade jag bara tänka och körde på flowet. Det var HUR KUL SOM HELST, men jag kände hur mina knän hoppade. publiken var svart och det var skönt. Men Sanna vann tävlingen, STORT GRATTIS! Kände mig stolt som fick bära hennes showstopperplagg!

Jag gick hem med familjen efteråt, käkade middag ensam, sedan kom zigge över på lite popcorn och Ingen Bor i Skogen. Det var ytterst trevligt! Han skjutsade därefter mig till Ålidhem där jag fick hänga med på axels klassfest, de va ganska goa kan jag lova! snacka om att man kan bli röd om kinderna ibland hahaha.

Vi drog därifrån vid typ, ett? vet inte. vi bastade och sen somnade vi, det var gött. Idag har jag kört biiiil, nu ska jag plugga!!! puss på er alllaaaaaaaa hejdå

all i wanna do when i wake up in the morning is see your eyes

Ja jag är ju fruktansvärt dålig på att skriva här.

Kan skriva lite om min kväll. Jag hjälpte mamma med en bjudning på hennes jobb, serverade mat och dryck och liknande, sedan drog jag till Sofia, vi gick till Ica, köpte chokladmousse. Vi gjorde dip, åt chips till det, och förmodligen moussen också. Ingen av oss kunde ligga på magen, en sån där äcklig mätthetskänsla överöste oss båsa... Ohwell jag har som en bra magkänsla just nu. Det känns ju som bra :D

Jag har upptäckt en ny kärlek. TOTO. aaaaaaaa lite sent kanske men!!



Imorgon ska jag fortsätta min jakt efter min efterlängtade skjorta på Lindex. Var där förra helgen oh hittade en fett äckligt jävla snygg skjorta och tvekade för den kostar ganska mycket. Har ångrat mig hela veckan men nu finns den inte ens i butiken! kul!! Sedan blir det att käka middag hos min älskade brud från sorsele, ska bli trevligt, har alltid så jäkla kul med henne. Efter det ska vi fira de två andra Amandorna, det ska bli fett kul också! åh vad härligt allt är. PUSS alla ehejrå



c'est trés serieux



Igår träffades vår franskagrupp hemma hos mig. Det var trés trés sympa, hur trevligt som helst! Vi pratade mest svenska haha men ibland en ynka bit franska. Det går sakta framåt men vi har planerat roliga saker, så yeah!

Förresten ska jag gå en modevisning på fashion weekend den 23. Kommer bli farligt men ruuulit, måste vänja in min walk;););) nej men jag kan ej gå i högklackade skor hahaha. aja får väl gå barfota.

Nu ska jag skriva mitt tal på svenskan, tagga svB nationella!!!!!

JE ME SENSE OK



nu mår jag kalas. Helgen har varit super med både fest och chill. Min kära mor har fyllt stadig skoterförare, alltså fyllt år, grattis!!! födelsedagar=tårta och mat. Fan vad jag ätit mycket, har aldrig känt mig hungrig i helgen, skitkonstigt men hyfsat ok alltså. Ikväll ska vi fika med farmor och farfar, sen kanske jag drar en sväng till carlshöjd :) ha en bra sista helgdag!!

its only me, forever

tror ni att jag övade eller. fan. orkar inte med mig själv. jag har ingen självdisciplin. alltid samma visa. kan inte ändra på något. gäller allt just nu. alla mål jag sätter upp river jag ner lika ofta som spotifyreklamen spelas upp. orkar inte ens dra några exempel. vi hörs när vi hörs, orkar inte hålla igång detta just nu.

self boost

Jag har spelat piano sedan 2002. Har haft samma lärare och stortrivs, verkligen. De senaste månaderna har jag dock känt mig oambitiös och dålig. Det handlar väl om min prestationsångest. Jag mår dåligt när jag inte övat, jag vet att jag inte blir bättre men ändå spelar jag inte alls lika ofta som jag 'borde'. Har alltid haft samma tankesätt de senaste åren: "Jag borde vara bättre än vad jag är". Ett jävla skittankesätt men vad ska man göra åt saken liksom.. Öva typ

Det kanske verkar konstigt att jag skriver det just här men ibland behöver man boosta upp sig. Just nu har jag den här låten som jag handskas med och det är så jäkla roligt att spela klassisk piano, älskar t.ex. att spela små menuetter. Tänk er kvinnor och män med stora vita lockiga peruker, alldeles vitsminkade med barocka kläder. Jag spelar mycket hellre klassiska stycken än en tolkning av dagens popdängor. Det är skönt med ramar och måsten gällandes piano tycker jag. Det ska finnas rätt och fel och det är skönt att man kan få något att låta så vackert.

Chopin har blivit stor under den senaste tiden, men det är väl fasiken inte konstigt. Hans musik är liksom.. Underbar.



Nu ska jag faktiskt öva. Om det är kul går det ju lättare AIGHT! ps hade min första körlektion idag gick bra ds

världens finaste ring


bild = länk

Jag läste Killercolours blogg och såg att hon har igång en tävling. Jag brukar inte tävla men jag checkade läget och hittade den här ringen! Hur fin som helst. Såatte jag tävlar väl om den I guess!

Idag ska jag på bio för övrigt, ska nog se Dumma Mej, ny pixarfilm. Blir aldrig besviken på Pixar så jag hoppas att denna också håller måttet!!

här har vi ett päron

HEJHEJEEJ åh vad KUL vi har på svenskan!!!!!!! Jag har gjort klart allt och kämpade mig hit för att: sitta på facebook, chatttaaaaaaaaaaaa, chilla med alla dänzorz, skriva på min BLOGG, skratta litt, vara hur mätt som helst, gå och tvätta händerna. Justdet jag hjälper Anna med hennes rapport, jag tror inte hon mår så bra. Jag skriver in ur säger hon. Sjukt intressant för er att läsa!!!!!!!! Nu får ni någon bild typ ha en kul dag heiidåå!


RSS 2.0